Rottrová v čerstvom manželstve mladne! Na pódiách ohromila

Pravda.sk | 17.02.2017 10:00
Sympatická česká speváčka Marie Rottrová oslávila 75. narodeniny už uprostred novembra. Fanúšikovia si na ňu však museli počkať.

Speváčka svoje životné jubileum napokon oslávila aj s nimi. Na Slovensku aj v Čechách.

Uplynulý rok 2016 bol pre Rottrovú výnimočným aj preto, že v júli sa nečakane vydala za svojho dlhoročného priateľa, Milana Říhu. Dvojici sa svadbu podarilo pred médiami dokonale utajiť, správy o tejto udalosti sa dostali na svetlo sveta až v auguste.

Marie Rottrová počas vystúpenia v pražskej O2... Foto: Profimedia
Marie Rottrová Marie Rottrová počas vystúpenia v pražskej O2 Aréne pri príležitosti jej 75. narodenín.

Manželstvo 75-ročnej hviezde evidentne prospieva, pretože po boku svojho 58-ročného manžela doslova mladne. A predviedla to aj počas spomínaných koncertov.

V pražskej O2 aréne speváčka oslavovala na pódiu už 20. decembra. Vtedy pred fanúšikov predstúpila v úzkych čiernych šatách so zaujímavo riešeným dekoltom. Čo-to síce odhalila, ale zároveň zostala elegantná.

Marie Rottrová počas vystúpenia v Bratislave vo... Foto: Lubomir Drahos – BAFO
Marie Rottrová Marie Rottrová počas vystúpenia v Bratislave vo februári.

A hoci v decembri mala česká „Lady Soul“ vystupovať aj v Bratislave, pre chorobu musela koncert odložiť. Do HANT Arény sa napokon dostala až minulý týždeň, 9. februára. Slovenským fanúšikom sa predviedla v červených šatách, ktoré sa pódiu priam žiarili. Pre tmavovlasú hviezdu boli skvelou voľbou.

Marie Rottrová počas vystúpenia v Bratislave vo... Foto: Lubomir Drahos – BAFO
Marie Rottrová Marie Rottrová počas vystúpenia v Bratislave vo februári.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ