DiCapriova milenka má pri paparazzoch rešpekt. Sexi telo ukazuje stále

Pravda.sk | 09.02.2017 00:00
Ešte stále aktuálna priateľka herca Leonarda DiCapria patrí medzi vychytené modelky. V rozhovore pre magazín Health však Nina Agdal tvrdí, že nechápe, prečo ju fotografujú na ulici.
Dánska modelka Nina Agdal na zábere z titulnej... Foto: Reprofoto: Health Magazine
Nina Agdal Dánska modelka Nina Agdal na zábere z titulnej strany Health.

Dánska rodáčka sa priznala, že občas ju prepadnú otázky, prečo vlastne je pre fotografov zaujímavá. „Vždy, keď ma ľudia fotia len tak na ulici, hovorím si v duchu, že fakt nerozumiem, aký to má zmysel,“ vyznala sa v interview. „Snažím sa to nejako veľmi neriešiť, alebo si z toho nerobiť starosti. Ale stále mi niekde vzdau v hlave svieti kontrolka. Pozerá sa práve teraz na mňa niekto,“ pokračovala Agdal.

Dvadsaťštyriročná kráska sa stretáva už takmer rok s hollywoodskym hercom DiCapriom a dvojicu sa vždy snažia reportéri pristihnúť spolu. Darí sa im to však len výnimočne.

Dánska modelka Nina Agdal na akcii Sports... Foto: SITA/AP, Christopher Smith
Nina Agdal Dánska modelka Nina Agdal na akcii Sports Illustrated's Fashionable 50 NYC Event.

Agdal, ktorá v minulosti pózovala aj na titulnej strane magazínu Sports Illustrated, sa momentálne stále venuje fotografovaniu dámskej bielizne či bikín. Aj pre magazín Health nafotila sériu záberov, tentoraz trochu športovejšieho charakteru.

Niektorí jej fanúšikovia však na internete konštatujú, že najmä na titulnej strane časopisu vyzerá Dánka inak ako zvyčajne, staršie a drsnejšie. „Čo jej to porobili s tvárou, vyzerá inak. Je to retuš či len zlé líčenie,“ napísal jeden z nich na Instagrame. Nuž, posúďte sami

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ