Najsexi stehná večera? Pozor, vážení, patria 46-ročnej zvodnej mame

Pravda.sk | 13.02.2017 00:00
Je mamou dospelého syna a blíži sa k päťdesiatke. Ale herečka Taraji P. Henson patrí medzi tých pár vyvolených žien, ktorým formu môžu závidieť aj dvadsiatničky.
Herečka Taraji P. Henson odhalila v šatách s... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Taraji P. Henson Herečka Taraji P. Henson odhalila v šatách s vysokým rozparkom ukážkové nohy.

Na sobotňajšom vyhlásení cien NAACP Awards sa 46-ročná afroamerická herečka tešila z ceny za výkon vo filme Skryté čísla. A fotografi sa zase tešili zo záberov, ktoré im ponúkla.

Hviezda si totiž obliekla šaty s vysokým rozparkom a odhalila tak pod modelom dokonalé stehná. Ani neprítomná, no oceňovaná speváčka Beyoncé, by asi nechcela zviesť s touto dámou súboj o to, komu sa darí lepšie vyzerať a zachovávať si ukážkovú postavu.

Herečka Taraji P. Henson odhalila v šatách s...
Herečka Jurnee Smollett-Bell a jej manžel...
+9Herečka a speváčka Mandy Moore prišla v šatách...

Henson pritom patrí medzi herečky, ktoré to nikdy nepreháňali s návštevami posilňovne, alebo častým cvičením či diétovaním. Ako sama tvrdí, bolo to skoré materstvo, ktoré ju pripravilo na to, že musí byť sebestačná, šikovná a že musí zvládnuť viac ako jej rovesníčky.

Zľava: Herečky Octavia Spencer, Taraji P.... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Octavia Spencer, Taraji P. Henson a Janelle Monae Zľava: Herečky Octavia Spencer, Taraji P. Henson a Janelle Monae sa tešili z úspechu filmu Hidden Figures.

Hoci v začiatkoch bola jej kariéra len o drobných roličkách, postupne sa presadila a veľkým prelom znamenal výkon vo filme Podivuhodný prípad Benjamina Buttona. Získala zaň nomináciu na Oscara. Za Skryté čísla síce na túto vzácnu sošku nominovali jej kolegyňu Octaviu Spencerovú. Kritici ale zhodne tvrdia, že Henson vo filme podáva obdivuhodný herecký výkon.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ