Topmodelka roka v slzách na vysnenej šou. Po jej boku aj krásna Češka!

Pravda.sk | 16.02.2017 00:00
Je to citlivá duša! Topmodelka Bella Hadid, ktorá je hviezdou newyorského týždňa módy sa rozplakala hneď počas dvoch prehliadok. Mnohí nechápali, ona to neskôr vysvetlila.
Topmodelka Bella Hadid na zábere z prehliadky... Foto: SITA/AP, Bebeto Matthews
Topmodelka Bella Hadid na zábere z prehliadky Oscar de la Renta. Topmodelka Bella Hadid na zábere z prehliadky Oscar de la Renta.

Dvadsaťročná brunetka, ktorá žiarila na viacerých prehliadkach, sa objavila aj na šou dizajnéra Prabala Gurunga a ateliéru Oscar de la Renta. Práve tieto dve pracovné príležitosti jej vohnali slzy do očí. „Vyšla som na mólo a keď som videla, ako za nami modelkami vyšiel Prabal a bol dojatý, úplne ma to rozplakalo. Bola to veľmi emotívna prehliadka,“ komentovala modelka pre portál Fashionista.

Dizajnér s nepálskymi koreňmi priniesol na mólo v New Yorku modelky rôzneho veku aj typu postavy a na záver šou vyzval k oslave ženstva vo všetkých jeho podobách. Podľa mnohých divákov išlo naozaj o veľmi emotívne momenty a dizajnérovi zároveň priniesli aj množstvo pozornosti.

Bella Hadid sa však rozplakala aj na prehliadke Oscar de la Renta. Údajne ju rozcítilo, že predvádza pre také slávne meno. „Už na kastingu, keď som tú prácu dostala, som sa rozplakala. A potom mi povedali, že budem prehliadku aj uzatvárať. Nemala som slov,“ doplnila pre módny web.

Česká modelka Barbora Podzimková na prehliadke... Foto: Reuters, BRENDAN MCDERMID
Barbora Podzimková Česká modelka Barbora Podzimková na prehliadke Oscar de la Renta v New Yorku.

Hadidovej sa mimoriadne darí v rámci profesionálnej kariéry, povedať si to však môže napríklad aj česká modelka a víťazka súťaže Elite Model Look Barbora Podzimková. Aj ona sa objavila na prehliadke Oscar de la Renta a vyšla na mólo v jednom z najfotografo­vanejších modelov – šatách s architekturálnou sukňou na spôsob diorovských modelov z 50-tych rokov minulého storočia.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ