Mohla ešte zájsť ďalej? Mohla! Nahá Dunham si v seriáli opaľuje...

Pravda.sk | 16.02.2017 00:00
Ak si niekto myslel, že Lena Dunham už nedokáže prekvapiť v seriáli Girls - projekte, ktorého je spoluautorkou a scenáristkou, mýlil sa. Nová epizóda ukázala opak.
zväčšiť Herečka Lena Dunham pózovala celkom nahá v... Foto: Profimedia
Lena Dunham Herečka Lena Dunham pózovala celkom nahá v jednej z epiód šiestej série Girls.

Herečka, ktorá sa nikdy neostýchala predviesť nahá pred kamerami, tentoraz urobila v scéne priamo pod holým nebom. Nakrúcanie sa pritom odohrávalo priamo na pobreží a okrem ľudí zo štábu sa okolo ponevierali aj bežní návštevníci. Tridsaťročnú rodáčku z New Yorku však táto situácia nezaskočila ani náhodou.

Diváci šiestej série populárneho projektu z obrazoviek HBO mohli vidieť ešte jeden veľmi odvážny moment. Dunham si totiž v jednej zo scén užíva slnečné lúče a opaľuje sa na balkóne. Robí tak nahá od pása nadol a nohy má rozkročené.

Herečka sa od štartu seriálu predviedla pred kamerami viackrát nahá a stala sa terčom pochvál aj kritikov, keďže jej postava nepatrí medzi ideálne hollywoodske figúry, ale skôr je telom bežnej ženy. V Girls sa však odhaľovali aj jej kolegyne – najmä Jemima Kirke či Zosia Mamet. Naopak, štvrtá zo zostavy Allison Williams odvážnym scénam odolávala.

Dunham pre magazín The Hollywood Reporter nedávno potvrdila tiež, že po skončení šiestej (poslednej) série vznikne aj film Girls. „Určite ho spravíme. Akurát chcem postavám nechať dosť priestoru na to, aby ich diváci mohli nájsť v celkom odlišnom prostredí, než v akom ich zanechávame. Ale ak HBO zaplatilo za dva filmy Sex v meste, mali by zaplatiť aj za ten náš film,“ dodala žartom.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ