Prvý bozk (a nielen ten) som zažila pri horore, priznala Nicole Kidman

Pravda.sk | 17.02.2017 00:00
Nicole Kidman Foto: ,
Herečka Nicole Kidman na zábere z premiéry seriálu Veľké malé klamstvá.
Tento rok oslávi päťdesiate narodeniny a stále sa jej darí držať si status talentovanej a vyhľadávanej herečky. V rozhovore pre magazín W sa však Nicole Kidman rozhovorila aj o súkromí.

Pre časopis prezradila, že s manželom Keithom Urbanom zažila niekoľko výnimočných momentov. Dodnes vraj nezabudne na oslavu štyridsiatky a prekvapenie, ktoré pre ňu country umelec pripravil. „Nakrúcala som vtedy v Austrálii. Keith ma vzal na vrchol takého menšieho kopca. Posadil si ma tam a odrazu sa spustil ohňostroj. Sedela som tam, pozerala sa na ohňostroj, ktorý musel stáť celé imanie a boli sme tam len my dvaja. Bolo to úžasné, bolo to také… sexy,“ vysvetlila Kidman, ktorá sa čoskoro objaví v televíznom seriáli Malé veľké klamstvá na obrazovke HBO.

Práve televízia odštartovala jej medzinárodnú kariéru, keď herečka zažiarila ako z pašovania drog nespravodlivo obvinená mladá žena v seriáli Bangkok Hilton. S televíziou však súvisí vraj aj jej prvý bozk. Udial sa totiž pri tom, ako Nicole a jej vtedajší nápadník spolu pozerali v televízii horor Žiarenie.

„Je to strašne divné. Dostala som prvý bozk v momente, keď som pozerala horor. Nezdá sa vám to šialené,“ uviedla hviezda v rozhovore. „A urobili sme ešte pár ďalších vecí okrem toho bozku. Ale nepýtajte sa ma na detaily,“ doplnila s úsmevom.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ