Pohľad pre bohov! Dekolt šťavnatej dvadsiatničky kontra krivky Brinkleyovej

Pravda.sk | 17.02.2017 14:20
Kate Upton Foto: ,
Topmodelka Kate Upton je hviezdou titulnej strany nového Sports Illustrated Swimsuit Issue 2017. Hneď na troch rozličných obálkach. Blondínka prišla na slávnostné uvedenie v kreácii Versace.
Krásky z Plavkového špeciálu magazínu Sports Illustrated sa zlietli v New Yorku na jeho slávnostnom uvedení. A bolo sa teda na čo pozerať!

Pozornosť fotografov na seba okamžite po príchode strhla 63-ročná modelka Christie Brinkley, ktorá si na jeho stránkach zapózovala spolu s dcérami, Alexou (31) a Sailor (18). Ako pred časom uviedla na svojom Instagrame, v plavkách pózovala naposledy. „Ale keďže mi ponúkli pózovanie s dcérami, povedala som áno.“

Niekdajšia topmodelka Christie Brinkley (v... Foto: Reuters, MIKE SEGAR
Christie Brinkley (v strede) a jej dcéry Sailor Brinkley Cookm (vpravo) a Alexa Ray Joel (vľavo). Niekdajšia topmodelka Christie Brinkley (v strede) a jej dcéry Sailor Brinkley Cookm (vpravo) a Alexa Ray Joel (vľavo).

Obe dievčatá slávnu mamu sprevádzali aj v New Yorku. Napriek tomu, že obe stáli za pohľad, bola to práve ich blond mama, ktorá vynikala. Mohol za to jej výrazný červený overal značky Valentino, ktorý priam kričal o pozornosť. Rozpustená hriva a krvovačervený rúž na perách urobili z krásnej šesťdesiatničky hotovú dračicu.

Topmodelka Kate Upton je hviezdou titulnej... Foto: Reuters, MIKE SEGAR
Kate Upton Topmodelka Kate Upton je hviezdou titulnej strany nového Sports Illustrated Swimsuit Issue 2017. Hneď na troch rozličných obálkach. Blondínka prišla na slávnostné uvedenie v kreácii Versace.
Ale ani hviezda z titulky Plavkové špeciálu, 24-ročná Kate Upton, nenechala nič na náhodu. Na uvedenie magazínu dorazila v minišatách z dielne Versace, ktoré nechali vyniknúť nielen jej štíhlym nohám, ale aj kyprému dekoltu, na ktorý je modelka právom hrdá. A keďže tento rok časopis posiela do stánkov hneď tri rozličné verzie titulnej strany, so všetkými sa Upton pred fotografmi ukázala.
Topmodelka Kate Upton je hviezdou titulnej...
V novom vydaní magazínu Sports Illustrated...
+9Niekdajšia topmodelka Christie Brinkley (v...
V New Yorku sa nechali vidieť aj Chrissy Teigen s manželom, Johnom Legendom, modelky Hannah Jeter, Barbara Pavlin či tenistka Eugenie Bouchard.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ