Krásna Banášová, Verešová nudila: Najväčšia galéria z plesu u nás!

Pravda.sk | 20.02.2017 15:27
Víkendový program patril niekoľkým plesovým podujatiam. V Prahe to bol ďalší ročník Česko-slovenského plesu.
Moderátorka Adela Banášová bola tentoraz veľmi... Foto: Pavel Dvořák
Adela Banášová Moderátorka Adela Banášová bola tentoraz veľmi elegantná.

Na akciu, ktorá si za posledné roky získala slušné renomé, zamierili mnohé známe tváre slovenského aj českého sveta šoubiznisu. Zabávali sa spoločne s bežnými hosťami a mnohé z nich sa postarali aj o bohatý program.

Medzi nimi nechýbala tento rok speváčka Celeste Buckingham či jej ex-kolegyňa z talentovej speváckej šou Sisa Sklovska. Slovenskú scénu zastúpila aj Adela Banášová, mimoriadne elegantná v šatách s výraznou reliéfnou výšivkou. Spoločne s Čechom Liborom Boučkom sa postarali o moderovanie celého programu.

Herečka Andrea Kerestešová so svojím priateľom.
Bývalá superstaristka Veronika Stýblová na...
+45Herec Jan Antonín Duchoslav a jeho odvážna...

Medzi známe tváre, ktoré prijali pozvanie, sa opäť zaradila aj slovenská rodáčka žijúca v Prahe Hana Gregorová či Andrea Verešová, ktorá je na tom podobne ako ona. Kým prvá spomenutá pútala pozornosť v spoločnosti mladšieho partnera Ondřeja Koptíka, Verešová bola tentoraz prekvapivo v úzadí. Síce zapózovala v červených šatách, ktoré mali vzniknúť podľa jej vlastného návrhu, ale potom sa pozornosť fotografov sústredila viac na jej mladšie kolegyne zo súťaží krásy. Možno aj preto, že červený model vyzeral akoby ho mala v inej farbe na sebe už tisíckrát predtým.

zväčšiť Herečka Hana Gregorová (vľavo) s Helenou... Foto: Pavel Dvořák
Hana Gregorová (vľavo) s Helenou Vondráčkovou Herečka Hana Gregorová (vľavo) s Helenou Vondráčkovou a jej manželom Martinom Michalom.

Jeden z najsexi outfitov večera však nepredviedla žiadna Miss (hoci ich dekolty boli magnetom pre pánov), ale speváčka Monika Bagárová. Šaty z dielne Dior za bezmála 8000 eur z nej spravili skutočnú parížsku divu na pražskej pôde.

V bohatej galérii si pozrite ďalších hostí, ale aj program podujatia, ktoré opäť pomáhalo aj ľuďom v núdzi a ktoré podporil aj slovenský prezident Andrej Kiska.

Slovenka Andrea Verešová sa predviedla v šatách... Foto: Pavel Dvořák
Andrea Verešová Slovenka Andrea Verešová sa predviedla v šatách podľa vlastného návrhu.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ