Mama radšej zostala doma! Krásne dcéry Lisy Rinny žiarili v Paríži

Pravda.sk | 06.03.2017 15:01
Médiá doposiaľ vnímali predovšetkým ich slávnu mamu. Ale zdá sa, že nastal konečne čas sústrediť pozornosť na novú generáciu. V Paríži bodovali dcéry Lisy Rinny a Harryho Hamlina.
Zľava: Delilah Hamlin, Harry Hamlin a Amelia... Foto: Bertrand Rindoff Petroff/Getty Images for Sonia Rykiel
700001879DS00014_Sonia_Ryki Zľava: Delilah Hamlin, Harry Hamlin a Amelia Hamlin pózujú fotografom na prehliadke Sonia Rykiel Jeseň-Zima 2017/2018 v Paríži.

Známy herecký pár, ktorý sa zosobášil v roku 1997, je rodičmi troch ratolestí. Dve z nich, dcéry Amelia a Delilah, sa už ocitli v hľadáčiku módneho sveta. Niet však divu, keďže obe sú štíhle, vysoké a veľmi pôvabné. Osemnásťročnú Delilah a pätnásťročnú Ameliu pozvala na svoju prehliadku v Paríži aj renomovaná značka Sonia Rykiel.

Spoločnosť tentoraz dievčatám nerobila ich slávna mama, ale otec Harry, ktorého si diváci azda najviac pamätajú z legendárneho fantasy Súboj Titanov. Dnes síce už má o pár desaťročí viac, ale stále je to fešák s nezameniteľným úsmevom.

Herec Harry Hamlin a jeho dcéry Delilah Hamlin... Foto: Bertrand Rindoff Petroff/Getty Images for Sonia Rykiel
Harry Hamlin a jeho dcéry Delilah Hamlin (vľavo) a Amelia Hamlin Herec Harry Hamlin a jeho dcéry Delilah Hamlin (vľavo) a Amelia Hamlin na prehliadke značky Sonia Rykiel v Paríži.

Dôvod naň mal aj v Paríži, kde ho na prehliadke novej kolekcie Sonia Rykiel na jeseň-zimu 2017/2018 usadili do prvého radu práve s dvojicou krásnych dcér. Amelia aj Delilah si pozornosť médií zjavne užívali a pohotovo pózovali pred objektívmi akoby sa pred nimi rovno narodili. Ale vlastne, narodiť sa do známej rodiny to vlastne tak trošku predpokladá…

Sestry Delilah Hamlin (vľavo) a Amelia Hamlin... Foto: Bertrand Rindoff Petroff/Getty Images for Sonia Rykiel
Delilah Hamlin (vľavo) a Amelia Hamlin Sestry Delilah Hamlin (vľavo) a Amelia Hamlin boli hosťami parížskeh prehliadky značky Sonia Rykiel a jej kolekcie Jeseň-Zima 2017/2018.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ