Skoro dohola! Hviezda Twilightu šokovala novým účesom na premiére

Pravda.sk | 08.03.2017 15:10
Zdá sa, že svet šoubiznisu ovládla nová mánia - radikálne meniť účesy. Po Katy Perryovej a Care Delevingneovej sa do zoznamu pridala aj herečka Kristen Stewart.
Herečka Kristen Stewart na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Kristen Stewart Herečka Kristen Stewart na premiére filmu Personal Shopper.

Niekdajšia hviezda ságy Twilight sa objavila na premiére svojho nového filmu Personal Shopper v Los Angeles a v prvom momente ju mnohí ani nespoznali. Dvadsaťšesťročná herečka si totiž nechala vlasy ostrihať na centimetrovú dĺžku.

Platinový ježko na jej hlave musel byť pre mnohých jej fanúšikov poriadne šokujúcim rozhodnutím. Niektorí na internete poznamenali, že pripomína iné slávnejšie kolegyne – herečky Sigourney Weaverovú a Natalie Portmanovú, ktoré sa v minulosti nechali ostrihať pre filmovú úlohu.

Aj v prípade Stewartovej má ísť o zmenu imidžu kvôli filmovému partu – konkrétne v snímke Underwater, ktorej nakrúcanie by sa malo začať už o pár dní v New Orleans. Herečka by v ňom mala stvárniť členku podmorskej výpravy, ktorá sa vydáva na cestu záchrany planéty pred obrovským zemetrasením, ktoré môž doterajšiu podobu planéty zmeniť naruby.