Osemdesiatnička, ktorá skryje do vrecka aj mladice? Collins boduje!

Pravda.sk | 10.03.2017 00:00
Hoci nikdy nepatrila medzi typické starnúce dámy, herečka Joan Collins stále dokáže pútať pozornosť tým, ako sa vyrovnáva so starnutím. Elegantne a so štýlom.
Herečka Joan Collins na premiére filmu The Time... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Joan Collins Herečka Joan Collins na premiére filmu The Time of Their Lives v Londýne.

Na stredajšej premiére filmu Time of their lives, ktorá sa konala v Londýne, sa táto bývalá hviezda seriálu Dynasty objavila v plnej paráde. A ako inak, nepodcenila jediný detail. Hoci má rodáčka z Londýna už 83 rokov, jej kondíciu by jej mohli závidieť aj mnohé päťdesiatničky. A tmavovlasá dáma, ktorá pravidelne navštevuje salón krásy a tiež cvičí, sa nedala zahanbiť ani počas slávnostného večera.

Collins si obliekla strieborný večerný model šiat, ktorý doplnila trblietavými lodičkami. Nechýbal starostlivo vytvorený účes a výraznejšie líčenie s lesklým výrazným rúžom na perách.

Herečka sa síce v poslednom čase už pred kamerami často neobjavuje, no zato sa jej darí v autorskej činnosti. Podobne ako jej zosnulá sestra Jackie Collins sa presadila na knižnom trhu a vytvorila niekoľko bestsellerov, ktoré súvisia s jej životom, starostlivosťou o krásu, ale tiež vlastné biografie a beletriu s vymyslenými postavami.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ