Kong je späť! V krásnej Larsonovej má posilu, takto žiarila na premiére

Pravda.sk | 09.03.2017 14:59
Najväčšia opica filmového plátna je späť. King Kong dostal skrátené meno Kong a novinku s ním budú môcť diváci vidieť už od štvrtka. Veľkú premiéru mal film aj v Los Angeles.
Herečka Brie Larson v kreácii Oscar de la Renta. Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečka Brie Larson v kreácii Oscar de la Renta. Herečka Brie Larson v kreácii Oscar de la Renta.

Na červenom koberci nechýbali hlavní hrdinovia v podaní Toma Hiddlestona a Brie Larsonovej. Obaja si veľkolepú akciu užili s humorom a dobrou náladou. Záplava fanúšikov, ktorá ich v LA očakávala, ich privítala totiž veľmi nadšene a vrúcne.

Herečka Brie Larson a jej snúbenec Alex Greenwald.
Herci Tom Hiddleston a Brie Larson.
+6Herec Joe Manganiello.

Držiteľka Oscara, ktorá vo filme stvárňuje mladú akčnú reportérku, si na slávnostné uvedenie obliekla model z dielne Oscar de la Renta a aj vďaka žiarivej červenej farbe bola neprehliadnuteľná. Pred objektívmi síce väčšiu časť strávila po boku kolegu Hiddlestona, ale potom sa už ponáhľala za svojím snúbencom Alexom Greenwaldom.

zväčšiť Herci Tom Hiddleston a Brie Larson. Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herci Tom Hiddleston a Brie Larson. Herci Tom Hiddleston a Brie Larson.

Prvé kritiky na film Kong: Ostrov lebiek znejú pomerne priaznivo a zdá sa, že stávka štúdií na pomerne mladého a neznámeho režiséra sa vyplatila. Definitívne to však ukážu aj výsledky tržieb, keďže film si bude musieť počínať veľmi dobre, aby si na seba zarobil. Jeho rozpočet údajne dosiahol výšku bezmála 200 miliónov dolárov.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ