Danglova manželka tri mesiace po pôrode: Ako prútik a očarujúca!

Pravda.sk | 13.03.2017 09:45
Hoci zvyčajne je pozornosť sústredená na jej manželovi, akonáhle sa v spoločnosti objaví Beáta Danglová, priazeň objektívov sa nakloní jej smerom. A niet divu.
Scenárista a humorista Dano Dangl a jeho... Foto: Profimedia
Scenárista a humorista Dano Dangl a jeho manželka Beáta. Scenárista a humorista Dano Dangl a jeho manželka Beáta.

Pôvabná dáma, ktorá je dlhoročnou partnerkou známeho humoristu, herca a scenáristu, je veľmi elegantnou a príťažlivou ženou. Dvojica nechýbala spolu ani na sobotňajšom vyhlásení cien OTO a Danglová tentoraz zaujala aj niečím iným. Málokto by totiž povedal, že je ešte stále pomerne čerstvá mamička.

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína...
Scenárista a humorista Dano Dangl a jeho...
+10Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína...

Začiatkom decembra minulého roka priviedla na svet tretie dieťa – dcérku. Ako však ukázala v sobotu večer v priestoroch budovy SND, je už späť v ukážkovej forme. Štíhla figúra, po znakoch tehotenstva ani stopy – Danglová neváhala a vzala si krátke šaty, ktoré odhalili jej štíhle nohy a zvýraznili kypré poprsie.

Tridsaťdeväťročná dáma zatienila aj mnohé známe osobnosti. Galavečer vyhlásenia televíznych cien však poskytol priestor mnohým z nich na to, aby prezentovali a podporili domácu módu či predviedli luxusné šperky – viac o tom čítajte tu.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ