Upírske denníky sa skončili. Hviezdy sa lúčili s projektom aj fanúšikmi

SITA | 13.03.2017 15:32
Herečka Nina Dobrev. Foto: ,
Herečka Nina Dobrev na archívnom zábere.
Americká televízia CW odvysielala v piatok 10. marca finále seriálu Upírske denníky (2009 - 2017). Po premiére posledného dielu zverejnili Nina Dobrev, Ian Somerhalder a Kat Graham na sociálnych sieťach svoje spomienky a rozlúčili sa s fanúšikmi.

Dvadsaťosemročná Nina Dobrev, predstaviteľka Eleny Gilbert, zdieľala prostredníctvom In­stagramu foto­grafiu so Zachom Roerigom, ktorý si zahral Matta Donovana.

„Pred ôsmimi rokmi sme ja a tento blázon nastúpili do lietadla smer Vancouver, aby sme nakrútili pilotný diel. Nepoznali sme sa, ale obaja sme si priniesli iba jeden kus batožiny a tašku so snowboardom. Veľmi rýchlo sme sa stali priateľmi. A takmer nás vyhodili. Našťastie sme prežili až do konca bez zlomených kostí a teraz, po ôsmich rokoch máme seriál, na ktorý sme pyšní a priateľstvo, ktoré bude trvať celý život,“ napísala Dobrev, ktorá síce odišla po šiestej sezóne, ale v poslednom dieli seriálu sa vrátila. Neskôr zverejnila ešte ďalšie fotogra­fie s herečka­mi Sarou Canning, Kaylou Ewell a Candice King.

We had a bloody good time. #TVDForever #TheBloodSeries

Príspevok, ktorý zdieľa Nina Dobrev (@nina),

„Začali sme ako deti, teraz sme ženy. Výlety, dobrodružstvá, smiech, ktoré som zdieľala s týmito krásnymi ľuďmi, ma nútia plakať od radosti. Milujem ich viac ako viem vyjadriť slovami. Každá z týchto fotografií je z prvej sezóny. Boli sme mladé, a také nadšené z novej šou. Boli sme toho súčasťou všetci spolu. Nemohli sme sa dočkať, keď odvysielajú pilotný diel, zvedaví, čo na to povedia ľudia. Modlili sme sa, aby bol seriál úspešný a pokračoval mnoho rokov. A dočkali sme sa. Osem rokov neskôr, niektoré zasnúbené, niektoré vydaté, niektoré s deťmi. Úžasné ženy. Som veľmi hrdá na vás všetky,“ vyjadrila sa Nina v príspevku.

Prostredníctvom Instagramu sa rozlúčili aj predstaviteľ upíra Damona Salvatorea Ian Somerhalder, a Kat Graham, ktorá si zahrala čarodejnicu Bonnie Bennet. „Wow, povedať zbohom po ôsmich rokoch…wow. Ďakujem vám všetkým! Práve sledujem finále. Ďakujem všetkým fanúšikom po celom svete,“ napísal herec. „Koniec je blízko. Ďakujem všetkým úžasným fanúšikom za podporu počas ôsmich rokov Upírskych denníkov…zbohom Bonnie Bennett,“ vyjadrila sa vo svojom príspevku Graham.