Večne vyzlečená Adriana Lima: Nevnímajte ma len cez moje telo

Pravda.sk | 19.03.2017 10:30
Brazílska kráska Adriana Lima je najžiarivejším anjelom Victoria's Secret.

Práve jej krásna tvár a vražedné krivky jej už roky zarábajú milióny a jej príjmy ju každoročne „vystrelia“ medzi top zarábajúce modelky sveta. Aktuálne však Lima upozornila ľudí na to, že by si želala, aby to nebola jej krása, kvôli ktorej ju okolie vníma.

Adriana Lima pre značku Calzedonia. Foto: Calzedonia
Calzedonia, Adriana LIma Adriana Lima pre značku Calzedonia.

Po absolvovaní seminára s vizionárom a duchovným učiteľom menom Sri Sri Ravi Shankar v Miami, modelka na svojom Instagrame napísala: „Moje myšlienky po stretnutí: Chcem, aby sa na mňa ľudia nepozerali vez moju tvár a telo. Ako Sri Sri hovorí, myseľ nemá tvár ani telo. Ak to pochopíme, dostaneme sa bližšie k realite aj k pravde.“

Topmodelka Adriana Lima kráča vedľa speváčky... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Topmodelka Adriana Lima kráča vedľa speváčky Ellie Goulding, ktorá večer spestrila svojím vystúpením. Topmodelka Adriana Lima kráča vedľa speváčky Ellie Goulding, ktorá večer spestrila svojím vystúpením.

Lima je dvojnásobnou mamou, dve dcéry porodila bývalémiu manželovi, basketbalistovi Markovi Jaričoci, s ktorým sa minulý rok rozviedla. Aktuálne je kráska single, keďže len pred pár týždňami sa jej rozpadol vzťah s hráčom amerického futbalu, Julianom Edelmanom.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ