Sex v ambulancii, Dara Rolins takmer nahá - to je nový (zakázaný) klip!

Pravda.sk | 12.11.2011 17:00
Dara Rolins Foto:
Speváčka Dara Rolins sa predvádza v novom videoklipe v čiernej bielizni.
O zámere speváčky Dary Rolins už nemôže byť pochýb. Novú nahrávku Stereo sa rozhodla propagovať v súčasnosti tak populárnym sexom. Svedčí o tom aj nový klip k pesničke Fóbia, ktorý by sa vraj pre zákaz nemal objaviť na televíznej obrazovke. Zatiaľ ho teda možno vidieť len na internete.

Tridsaťosemročná speváčka nakrútila doposiaľ najšteklivejšie hudobné video vo svojej kariére. Takmer polovicu klipu odtancuje len v zmyselnej čiernej spodnej bielizni, v závere sa necháva „vyšetriť“ urasteným doktorom a predvádza obrysy svojho silikónového poprsia aj lascívny výraz ženy túžiacej po sexe. Klip prináša aj zábery vyzlečenej ženy, ktorá zvádza lekára v ordinácii, masturbujúceho „lekára“ či zábery dvojice mužov v bielych plášťoch, ktorí sa začnú bozkávať.

Záber na obnaženú dámu vo videoklipe ku skladbe... Foto: YOUTUBE
Dara Rolins Záber na obnaženú dámu vo videoklipe ku skladbe Fóbia.

Skladba Fóbia je druhým singlom z Rolinsovej novinky Stereo, ktorá zaujala ešte pred vydaním provokatívnymi fotografiami v booklete aj obalom či promo-spotom na cédečko. Zdá sa, akoby sa matka dcéry Laury rozhodla zdôrazniť pred celým Slovenskom imidž nezávislej a sex si neodopierajúcej že­ny.

Pri dvojzmyselnom texte, v ktorom plavovláska spieva o tom, aby ju vyšetril jej osobný lekár a žiada umelé dýchanie a neskôr hovorí, že doma ju to nebaví a chce ešte raz vyšetriť, sa núka paralela s podobne dvojzmyselnými textami speváčky Rihanny. Zdá sa, že česko-slovenská celebrita si práve od tejto popovej hviezdy berie príklad aj v prípade celkovej prezentácie nového cédečka. Sexi imidž, erotikou nabitý klip. Uvidíme, čo príde najbližšie.

Speváčka Dara Rolins nafotila k novému albumu... Foto: EMI Slovakia
Dara Rolins Speváčka Dara Rolins nafotila k novému albumu Stereo aj sériu odvážnych záberov.

Ale vzhľadom na správy sobotňajšieho bulváru, ktorý tvrdí, že Dara Rolins randí s raperom Rytmusom, by sa možno čochvíľa mohlo uniknúť súkromné sex-video dvojice lokálnych celebrít. Celkom podľa vzoru ich slávnejších zaoceánskych kolegov…