Päť rád, ako dosiahnuť úžasný orgazmus

Pravda.sk , Responsesource.com | 28.05.2008 06:00
žena - pančuchy - nohy - zadok - ruka -... Foto:
Orgazmus mnoho žien vo svojom živote nikdy nezažije.
Úžasný orgazmus - to je názov knihy, ktorú napísala autorka Marcelle Perks a približne pred rokom patrila k najpredávanejším titulom vo Veľkej Británii. V 52 kapitolách sa Perks venuje sexuálnym technikám, používanie pomôcok či zlepšení sexuálneho života s partnerom.

Tu je päť rád, ktoré Marcelle Perks odporúča párom (ale najmä ženám) na dosiahnutie „úžasného orgazmu“.

1. Na veľkosti záleží – ale nie tak, ako si myslíte.
Väčšina žien je spokojná s veľkosťou penisu od 13 do 15 cm. Iba dve percentá žien potrebujú k sexuálnemu uspokojeniu extra dlhý pohlavný úd. Dôležité je skôr uvedomiť si, že pre rôzne dĺžky penisu sú vhodné rôzne milostné polohy. Napríklad, keď si žena vyloží nohy na mužove plecia a prekríži ich, zintenzívni to pocity v jej vagíne, pretože ju týmto úkonom stiahne. V prípade, keď je muž „priveľký“, je lepšie, ak žena preberie kontrolu a sama súlož reguluje. Ideálna je na mužovi sedieť a mať k dispozícii veľa lubrikantu.

2. Nehou neplytvajte, lebo na ňu telo prestane reagovať
Ste tiež jedným z tých párov, ktorí sa na verejnosti neustále drží za ruku a nazýva sa zdrobneninami a „roztomilými“ prezývkami. Dajte si na to pozor. Hrozí totiž „syndróm pandy“ – budete síce k sebe milí a nežní, ale zároveň sa prestanete navzájom vnímať sexuálne. Ideálnym spôsobom, ako tomu predísť, spraviť z vašej „maznavej“ komunikácie súčasť predohry.

3. Dívajte sa pri sexe do očí
Niečo tak jednoduché ako pozeranie sa do očí svojho partnera počas predohry a sexuálneho aktu môže byť tiež zdrojom orgazmu a nadherného pocitu intímneho spojenia.

4. Nájdite ženský bod G
Nájdite ho a vyhrali ste. Pár centimetrov smerom do vnútra vagíny sa nachádza zdroj vašej sexuálnej rozkoše. Pre ženu je pritom ťažšie, aby si sama lokalizovala bod G. O pomoc teda požiadajte partnera. Na stimuláciu bodu G tiež existujú špeciálne zatočené vibrátory. Hľadanie sa môže stať predohrou pred milovaním, ktoré bude potom ozajstnou „orgazmickou erupciou“.

5. Nájdite mužský bod G
Prostata je mužským bodom G. Nahmatať ju môžete prstom v análnom otvore vášho partnera. Niektorí muži dosiahnu orgazmus len pri stimulácii prostaty (a nemusia byť homosexuáli). Nebojte sa teda a zatlačte svojmu partnerovi na prostatu (tlačte na okolie análneho otvoru alebo priamo strčte prst jemne do vnútra). Najprv si však zistite, či je tento druh „techniky“ vašej polovičke po vôli.