Dara Rolins na párty: Vystavila prsia, vtipkovala o sexe s Rytmusom

Pravda.sk | 04.04.2012 16:35
Dara Rolins
Speváčka Dara Rolins na párty Hlasu Česko Slovenska ohurovala dekoltom.
Speváčka Dara Rolins sa len nedávno vrátila z dovolenky na Bali, ktorú strávila so svojím milencom Rytmusom. Hudobná dvojica nechýbala ani na úvodnej párty k Hlasu Česko Slovenska.

Po skončení záznamových epizód sa už najbližšiu nedeľu bude konať prvé živé vysielanie – tvorcovia sa rozhodli dopriať mu veľkolepú žúrovaciu premiéru v Prahe. Dvojica koučov, ktorí v súťaži budú bojovať proti sebe – každý s vlastnou šestkou spevákov, sa však na párty od seba nedokázali odtrhnúť.

Obaja opálení a zrelaxovaní pózovali fotografom a najmä Dara strúhala široké úsmevy. Na otázku Blesk.cz, ako si užívali exotické Bali, 39-ročná speváčka odpovedala s humorom. „No čo asi. A rozhodne sme veľmi ticho neboli,“ uviedla Rolins a na spoločné spievanie asi nenarážala.

Zrelaxovaní a opálení - tak sa vrátili milenci... Foto: TELEKOM
Dara Rolins a Rytmus Zrelaxovaní a opálení - tak sa vrátili milenci a koučovia v Hlase Česko Slovenska, speváčka Dara Rolins a raper Rytmus, z dovolenky na Bali.

Blondínka pritom na sexi strunu naladila aj na spomenutej utorňajšej párty. V momente, keď odložila svoju koženú bundičku, prišli si na svoje fotografi aj obdivovatelia vylepšených proporcií. V tielku so zvieracím vzorom totiž speváčka obnažila naozaj výdatnú časť svojich predností a vzala tak pozornosť aj speváckym adeptom, ktorí sa už v nedeľu pustia do boja o hlavnú výhru v šou Hlas Česko Slovenska.