Nenásytný? Aubry chce od Halle Berry pol milióna dolárov a výživné

SITA | 05.05.2012 17:43
Gabriel Aubry a Halle Berry Foto:
Herečka Halle Berry s ex-partnerom Gabrielom Aubrym v zime 2009. Po ich rozchode sa začal súdny boj o zverenie opatery spoločnej dcéry Nahly.
Francúzsko-kanadský model Gabriel Aubry žiada od herečky Halle Berry pol milióna amerických dolárov (v prepočte približne 381-tisíc eur) za súdne poplatky a 20-tisíc dolárov (15-tisíc eur) mesačne ako výživné pre ich spoločnú dcéru Nahlu.

Aubry sa na pojednávanie dostavil vo štvrtok, no zrušili ho, keďže nesprávne vyplnil súdne dokumenty. Podľa zistení portálu TMZ to jedného z najlepšie zarábajúcich mužských modelov mimoriadne nahnevalo.

Berry a Aubry momentálne bojujú o opatrovníctvo štvorročnej Nahly, pričom situáciu komplikuje herečkino rozhodnutie presťahovať sa so svojím snúbencom Olivierom Martinezom a dcérou do Paríža. Sudca jej to však ešte nepovolil, keďže Aubry žije v Kalifornii a proti tomuto kroku protestuje.

Berry uviedla, že Francúzsko si vybrala preto, že krajina je podľa nej bezpečná. „Pre svoju rodinu a seba chcem len to, aby sme mali normálny život,“ vyjadrila sa hviezda filmov Ples príšer (2001), Gothika (2003) či akčnej sci-fi trilógie X-Men (2000, 2003 a 2006). Podľa nej Aubry pracuje len zriedka, takže bude mať dosť času na návštevy svojej dcéry.