Český zástupca ide na maratón v masturbácii

Len nedávno sme informovali o konaní netradičného maratónu v Londýne, na ktorom sa namiesto behania bude masturbovať. Hoci Slovensko nebude zastupovať nikto, českí susedia už majú svojho "koňa" v hre. Na kastingu firmy Clavin, ktorá distribuuje tabletky na poruchu erekcie, zvíťazil Ostravčan Marcel Rimel.

02.08.2006 14:21
debata

Zástupca značky Clavin Ladislav Chromek uviedol pre Revue, že mužov sa prihlásilo naozaj dosť: „Prekvapil nás veľký záujem. Hneď po piatkovom ozname o konaní kastingu sa začali muži hromadne registrovať.“

V prípade definitívneho víťaza Marcela, ktorému Clavin zaplatí ako sponzor za každú minútu onanovania 1 libru, rozhodla najmä jeho snaha pomôcť v charite a ambícia vyhrať. Rimel sa ešte musí rozhodnúť, ktorú z disciplín si vyberie – či súťaž o najdlhšie masturbovanie alebo o najvyšší počet orgazmov.

Maratón sa uskutoční už 5. augusta uskutoční vo Veľkej Británii – v Londýne. Bude to prvýkrát. Predtým sa táto akcia konala v USA. Výťažok z podujatia poputuje na výskum vírusu HIV a rozvoj kampane, ktorá má informovať verejnosť o tejto zhubnej chorobe.

Viac sa dozviete na revue.idnes.cz.

debata chyba

+ Navštívite maséra, ktorý vám pomôže upokojiť bolesti celého tela.
V práci nájdete kolegov, ktorí sú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...