V Paneláku si zahrá Karin Haydu, pred kameru vzala i dcéru Vanessu

Pestré herecké obsadenie seriálu Panelák bude mať v najbližších týždňoch ďalší prírastok. Do stálej hereckej zostavy, v ktorej najväčší priestor dostáva Viki Ráková, Henrieta Mickovičová či Alexander Bárta, pribudne aj bývalá moderátorka TV JOJ Karin Haydu.

18.03.2008 07:54
Alexander Bárta, Viki Ráková a Karin Haydu Foto:
V Paneláku sa nevyhýbajú ani tragickým scénam - na pohrebe sa stretne Alexander Bárta, Viki Ráková a Karin Haydu (vpravo).
debata
 

Moderátorka relácií Mojito a Vyvolení je pôvodným povolaním herečka, takže pred kamerou sa rozhodne necíti neisto. A podobný problém netrápi ani jej päťročnú dcéru Vanessu. Tá si zahrá spoločne s mamou epizódnu roličku v rámci seriálového projektu TV JOJ. Haydu dostala postavu ex-manželky podnikateľa Kordiaka, ktorého stvárňuje spomenutý Bárta, Vanessa si zahrá jeho dcéru.

Rodinné duo už absolvovalo prvé nakrúcanie. Scénu na cintoríne, v ktorej rozhodne nepôjde o žiadnu veselú situáciu, však diváci uvidia na obrazovke až v apríli. Či sa postava Karin Haydu stane pravidelnou súčasťou seriálu, zatiaľ tvorcovia neuviedli.

Nové herecké kolegyne Vanessa Haydu a Viki Ráková.
V seriáli Panelák si zahrala po boku Alexandra...
V Paneláku sa nevyhýbajú ani tragickým scénam -...
debata chyba