To sú kočeny! Štyridsiatničky Vačková a Mórová zatienili mladé kolegyne

Hoci sa tvorcovia najdlhšie vysielaného slovenského seriálu Panelák snažia pravidelne dopĺňať osadenstvo novými hereckými objavmi, medzi najobľúbenejšie patria postavy, ktoré sú už veteránmi.

11.09.2013 19:00
debata
Herečka Zuzana Vačková mala dobrú náladu počas...
Zuzana Vačková Herečka Zuzana Vačková mala dobrú náladu počas celého večera.

V prípade dám ani niet divu – veď panelákové štyridsiatničky ako Diana Mórová a Zuzana Vačková sú vo skvelej forme a pokojne môžu konkurovať aj generácii svojich nástupkýň. Potvrdili to aj na nedávnom žúre, ktorý sa konal v centre Bratislavy pri príležitosti vysielania 1000. epizódy jojkárskeho seriálu.

Oslava tisícej epizódy seriálu Panelák - zľava:...
Herec Juraj Slezáček (v strede) s mladšími...
+12Kolegyne Petra Bubeníková (vľavo) a Anna...

Pozvaným hercom, tvorcom a médiám sa prihovoril Andy Kraus, ktorý stál na počiatku vzniku Paneláku a dodnes zastrešuje všetky zmeny a vývoj postáv, o ktoré sa stará tím scenáristov. Pripiť si na ďalšie časti prišlo niekoľko obľúbených tvári z obrazovky.

Herečka Diana Mórová bola hviezdou párty Paneláku. Foto: TV JOJ
Diana Mórová Herečka Diana Mórová bola hviezdou párty Paneláku.

Okrem pánskej časti, v ktorej nechýbal Vladimír Kobielsky či Alexander Bárta a Juraj Slezáček, pútala pozornosť fotografov najmä nežnejšia časť osadenstva. Mladé hviezdičky ako Petra Blesáková či Anna Sakmárová boli v dobre nálade a užili si narodeninový večer, ako sa patrí.

Oslava tisícej epizódy seriálu Panelák - zľava:...
Stanislava Pavolová, herečky Anna Sakmárová, Petra Blesáková a Petra Bubeníková Oslava tisícej epizódy seriálu Panelák - zľava: moderátorka Stanislava Pavolová, herečky Anna Sakmárová, Petra Blesáková a Petra Bubeníková.

Nezaostávali však za nimi ani dámy ako Diana Mórová a Zuzana Vačková. Najmä posledná menovaná sa počas párty zabávala minimálne tak dobre, ako sa baví (a rozosmieva) jej postava v seriáli. Štyridsaťštyriročná Vačková a o rok mladšia Mórová sú pritom ženami, ktoré môžu ísť príkladom v udržiavaní mladistvého a sviežeho vzhľadu.

Vačková sa nedávno priznala k tomu, že začala pravidelne cvičiť a snaží sa dodržiavať správnu životosprávu. Pohárik si podobne ako väčšina jej kolegýň a kolegov neodpustila, ale veď občas si treba aj vyraziť z kopýtka…

debata chyba
Viac na túto tému: #oslava #Diana Mórová #Zuzana Vačková #Panelák #tisíca epizóda #seriál Panelák

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...