Prichádza Vdova s Čobejovou. Chce odhaliť život mafiánskej rodiny

Televízia JOJ od utorka 21. januára štartuje s vysielaním nového seriálu Vdova - propaguje ho pod smelým sloganom "viditeľne iný seriál". Ide o adaptáciu holandskej predlohy Penoza, ktorá je známa aj v Amerike. Tam seriál diváci sledovali pod názvom Red Widow.

21.01.2014 00:00
Michaela Čobejová Foto:
Herečka Michaela Čobejová.
debata

V slovenskej verzii sa objaví Michaela Čobejová v úlohe mafiánskej dcéry Tamary Vicenovej, ktorá vraj musí čeliť nechcenej pochybnej budúcnosti. Po smrti svojho manžela (Marián Miezga) sa ocitá v neľahkej situácii. Musí doručiť drogovú zásielku Schillerovi – vplyvnému mužovi z podsvetia (Juraj Rašla). Pretože každý dlh musí byť splatený. I ten, ktorý Tamara zdedila.

Podľa televízie JOJ je Vdova výnimočný seriál z mafiánskeho prostredia odrážajúci nielen praktiky podsvetia, ale aj hodnoty rodiny a matky, ktorá urobí všetko pre to, aby ochránila svoje deti. Michaela Čobejová sa po dvoch rokoch vracia na televízne obrazovky ako hlavná postava Tamara Vicenová, ktorá dáva možnosť vyniknúť jej hereckému potenciálu.

Televízia JOJ tvrdí, že prináša dramatický seriál s kriminálnou zápletkou, na aký si doteraz netrúfla žiadna televízia. Nielenže poukazuje na realitu bežného života mafiánskej rodiny, ale zachováva hodnoty, ktoré sú v dnešnej dobe najdôležitejšie. Tamare nejde len o to, ako zarobiť peniaze, no rieši najmä otázku, ako prežije ďalší deň. Pri zásadných existenčných otázkach nie je priestor na smútok za milovaným manželom. Hlavná hrdinka v tom však nie je sama. Pomáha jej sestra (Rebeka Poláková) i polícia spolu s vyšetrovateľom Ostrovským (Milo Král).

Popri hlavnej postave sa rozvinú príbehy ďalších postáv – mafiánskeho bosa Schillera, ruskej mafiánky Jeleny (Elena Podzámska) či rodinné spolužitie otca (Vladimír Černý) a jeho krásnej mladej milenky (Barbora Žilecká). V seriáli sa objavia aj ďalší mladí nadaní herci – Rebeka Poláková, Milan Ondrík a ďalší. Osudy Vdovy možno sledovať na JOJ vždy v utorok o 21.20 h.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vdova #nový seriál #Michaela Čobejová #Red Widov

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...