Mníška v talianskom Hlase ohúrila porotu. Toto vystúpenie musíte vidieť!

Aj slovenskí diváci sa momentálne môžu na obrazovke stretávať s novými talentami v dvoch speváckych súťažiach - Hlase Česko Slovenska a X Factore. Toho, čo priniesla podobná šou v Taliansku, sa však asi nedočkajú.

21.03.2014 11:14
Cristina Scuccia Foto:
Mníška Cristina Scuccia počas vystúpenia v talianskej šou Hlas.
debata (2)

Talianska verzia speváckej súťaže Hlas priniesla v uplynulých dňoch skutočne netradičné vystúpenie – na pódium sa ku kreslám obráteným chrbtom postavila skutočná mníška. Vybrala si skladbu od Alicie Keysovej No One a jej vystúpenie už od prvých tónov postavilo hľadisko na nohy.

Samozrejme, porota nezaostala a všetci štyria koučovia sa obrátili, aby videli majiteľku skvelého hlasu. Keď zistili, že sa jedná o mníšku, neverili vlastným očiam.

Dvadsaťpäťročná rádová sestra Cristina Scuccia pochádza zo Sicílie a do štúdia na kolo nazvané Výber naslepo ju prišli podporiť rodičia, ale aj kolegyne z rádu. Ich radosť, keď sa otočili prvé dve porotcovské kreslá, je skutočne nefalšovaná a veľmi dojemná.

Mníška Cristina Scuccia mala počas vystúpenia... Foto: Reprofoto: RAI 2
Cristina Scuccia Mníška Cristina Scuccia mala počas vystúpenia silnú podporu aj vo svojich sestrách z rádu.

Jedna z porotkýň sa Cristiny spýtala, čo na jej účinkovanie v Hlase hovorí vatikánska vrchnosť. „Každý deň čakám telefonát od pápeža Františka,“ odvetila jej božia nevesta s úsmevom. „Ale svätý otec raz vo svojom príhovore povedal, aby sme šli do sveta a evanjelizovali a ja som si vybrala tento spôsob,“ pokračovala Cristina a dodala, že verí, že to bude v poriadku.

Video bolo zverejnené v stredu a odvtedy ho už videlo vyše dva milióny užívateľov. Niet pochýb, že ich počet ešte porastie. A šance sestry Cristiny na postup do finále určite tiež.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #vystúpenie #Alicia Keys #Hlas #mníška

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...