Jandovej sexuálne narážky v Hlase: Môžu za ne títo dvaja speváci!

Spevácka súťaž Hlas Česko Slovenska sa prehupla do časti, v ktorej dvojica spevákov bojuje proti sebe ako v ringu. Ale okrem boja to prináša aj pikantné momenty a hodnotenia.

16.04.2014 11:09
Viktor Holomek (vľavo) a Adam Urban Foto:
Súťažiaci Viktor Holomek (vľavo) a Adam Urban (vpravo) prinútili Martu Jandovú k dvojzmyselným narážkam.
debata

Teda aspoň v prípade dvojice mladých spevákov Viktora Holomka a Adama Urbana z tímu Josefa Vojtka. Keď moderátor Leoš Mareš po ich vystúpení poznamenal, že jeden z nich práve schne, Marta priznala, že to isté sa deje i u nej.

Michal David sa snažil debatu dostať do slušnejšej roviny, no Marta do celej debaty opakovane vniesla sexuálny podtón. „Ja si to viem predstaviť aj v trojke, aj štvorka je dobrá,“ so smiechom komentovala Jandová. „Známku som myslela, samozrejme,“ dodávala vzápätí, ale reakcie jej kolegov už boli na kamere.

Mladí speváci sa však nepotili len z dvojzmyslov českej porotkyne, ale aj počas príprav na spievanie skladby pred prenosom. Pod vedením Josefa Vojtka museli čeliť tomu, že skladbu, ktorú im vybral, museli spievať vo vysokej tónine. Hoci obaja pôvodne chceli pieseň plánovať nižšie posadeným hlasom, Vojtek povedal rezolútne nie a prikázal obom zverencom, aby sa do toho opreli. Či si počas vystúpenia „neodpálili hlasivky“, uvidia diváci už v stredajšej epizóde šou Hlas Česko Slovenska.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marta Jandová #Hlas Česko Slovenska #Josef Vojtek #drsný kouč

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...