Prsia v pohybe?! Kate Upton hviezdi v komédii, takto prevetrala krivky!

Novinka The Other Woman láka do kín ženské diváčky na komediálny aj romantický charakter, ale určite ňou nepohrdnú ani mnohí páni. Dôvod je jasný.

22.04.2014 00:00
debata
Herečka a modelka Kate Upton na zábere z filmu... Foto: SITA/AP, Barry Wetcher
Film Review The Other Kate Upton na zábere z filmu The Other Woman Herečka a modelka Kate Upton na zábere z filmu The Other Woman.

Jednu z hlavných úloh v milostnej komédii, kde sa trojica mileniek poráta s prelietavým mužom, ktorý klame všetky naraz a užíva si ich v spoločnosti, stvárnila americká modelka Kate Upton.

Plavovlasá Venuša, ktorú mnohí prirovnávajú k lascívnejšej a živočíšnejšej Brigitte Bardotovej, si pred kamerou strihla aj scénu v bikinách. Konieckoncov, ako by to bolo, aby tvorcovia nevyužili vizuálny potenciál jednej z najslávnejších modeliek súčasnosti, ktorú dokonca aj americký Vogue označil za najsexi modelku sveta.

Upton pravidelne predvádza bikiny či spodnú bielizeň v časopisoch aj na prehliadkach, v snímke The Other Woman si v dvojdielnych bielych bikinách strihla plážovú scénu, kde dostali zabrať aj jej bujné prednosti. Veď posúďte sami…

debata chyba
Viac na túto tému: #bikini #Kate Upton #poprsie #The Other Woman

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...