Cibulková na nepoznanie! Pozrite si exkluzívne foto partizánky Dominiky

Tenistka Dominika Cibulková sa nikdy netajila tým, že patrí k ženám, ktoré majú rady módu, potrpia si na vzhľad, nosia výrazné šperky a nalakované nechty či mejkap sú ich poznávacím znakom. To všetko však muselo preč.

24.04.2014 13:54
debata (14)
Tenistka Dominika Cibulková je dáma, ktorá má... Foto: MW Promotion
Dominika Cibulková Tenistka Dominika Cibulková je dáma, ktorá má rada módu a stará sa o seba. Pri účinkovaní v projekte Mojepovstanie.sk však muselo všetko preč. Šperky, nechty, líčidlá nahradila autentická úprava.

Úspešná slovenská športovkyňa sa totiž stala jednou z hlavných aktérok nového projektu pod názvom Mojepovstanie.sk – série krátkych filmov o skutočných postavách z obdobia Slovenského národného povstania, ktorými chcú tvorcovia upútať pozornosť mladej generácie divákov.

Tenistka prijala úlohu mladej partizánky Marty, ktorá mala v čase SNP len 24 rokov, ale stovkám partizánov pravidelne dodávala potraviny aj informácie o polohách nemeckých oddielov. Počas nakrúcania jej minifilmu musela Cibulková podstúpiť zmenu, ktorá by mnohé ženy zaskočila. Odlíčenie, odlakovanie nechtov, úprava vlasov do tradičného účesu a následne „patinovanie“. Aby pôsobila čo najautentickejšie, maskéri jej umazali tvár, ruky aj spomenuté nechty.

Tenistka Dominika Cibulková je dáma, ktorá má...
Aj tenistka Dominika Cibulková súhlasila s...
+8Tenistka Dominika Cibulková zvládla nakrúcanie...

Cibulková však túto zmenu prijala s úsmevom a nakrúcanie vraj zvládla na výbornú. Dokonca aj behy a pády v lese, kde sa z veľkej časti jej príbeh odohráva. V nebezpečných scénach sa však predsa len nechala zaskočiť dablérkou.

Momentálne najvyššia umiestnená slovenská hráčka v rebríčku ATP však nie je jedinou známou tvárou, ktorá sa objaví v projekte Mojepovstanie.sk. Okrem Cibulkovej už tvorcovia nakrúcali aj so Celeste Buckingham, Majkom Spiritom či Tomim Kidom Kovácsom. V pláne je aj príbeh s Lukášom Latinákom. Výber známych tvárí pritom vôbec nebol náhodný.

Tenistka Dominika Cibulková ako mladá... Foto: MW Promotion
Dominika Cibulková Tenistka Dominika Cibulková ako mladá partizánka Marta v projekte Moje povstanie, ktorý uvedie RTVS.

Tvorcovia vychádzali z prieskumu vzorov a idolov u mladej generácie vo veku od 14 do 18 rokov. Práve pre nich bude totiž séria krátkych filmov určená. RTVS túto minisériu odvysiela pri príležitosti 70. výročia SNP v auguste 2014.

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #SNP #Dominika Cibulková #nakrúcanie #zmena imidžu #Mojepovstanie.sk #partizánka

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...