Hviezda Kostí žiari aj vďaka synovi. Na figúre jej už tak nezáleží!

Vďaka seriálu Kosti patrí herečka Emily Deschanel medzi populárne tváre televíznej obrazovky aj na Slovensku. A zdá sa, že s projektom o superinteligentnej forenznej lekárke skoncovať neplánuje.

23.07.2014 00:00
debata
Herečka Emily Deschanel na mediálnom stretnutí... Foto: SITA/AP, Paul A. Hebert
Emily Deschanel Herečka Emily Deschanel na mediálnom stretnutí televízie FOX.

Tvorcovia už ohlásili desiatu sériu, pričom hlavní hrdinovia ju uviedli aj na stretnutí televízie FOX s médiami v Los Angeles. Tridsaťsedemročná herečka dorazila v šatách s kvetinovou potlačou a úsmevom na tvári. V rozhovore pre magazín People prezradila, že si mimoriadne užíva možnosť na voľno so synčekom Henry.

Chlapec má už dva a pol roka a jeho príchod na svet ovplyvnil aj osudy seriálovej postavy. Pôrod, ktorý doktorka Brennenová zažila pred kamerami, bol však už s protetickým bruškom. V tom čase bol Henry na svete. A jeho mama hovorí, že je to nesmierne inteligentný chlapec.

„Materstvo si nesmierne užívam. Hrať sa s mojím synom, maznať, ukladať ho do postieľky. Komunikovať a učiť sa s ním, to je krásny čas,“ vysvetlila Deschanel. Vraj trošku na druhú koľaj odsunula cvičenie a snahu udržiavať sa vo forme. Uvedomuje si však, že ju nemôže vynechávať úplne. „Po tých hodinách práce nemáte chuť stráviť voľno tak, že budete cvičiť, ak ste matkou dieťaťa. Ale je, samozrejme, dôležité byť zdravý a fit a ukázať aj jemu, že to je dôležité v budúcnosti,“ konštatovala herečka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #materstvo #Emily Deschanel #zdravý život #balans

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...