Tvorcovia seriálu Hra o tróny oznámili mená nových účinkujúcich

Tvorcovia amerického seriálu Hra o tróny (2011) oznámili mená deviatich nových účinkujúcich, ktorí sa objavia v jeho nasledujúcej sezóne.

27.07.2014 00:00 , aktualizované: 10:01
Emilia Clarke Foto: ,
Jednu z hlavných úloh v seriáli Hra o tróny stvárňuje Emilia Clarke. Tá zostáva aj v piatej sérii.
debata

Stalo sa tak v piatok 25. júla počas tlačovej besedy na komiksovom festivale Comic Con v americkom San Diegu. Ako oznámila televízia HBO, v seriáli si zahrá aj Jonathan Pryce, ktorý stvárni náboženského vodcu.

Na zozname nových tvári sa tiež objavili herečky Nell Tiger Free, Keisha Castle-Hughes, Jessica Henwick, Rosabell Laurenti Sellers a herci Toby Sebastian, Alexander Siddig, DeObia Oparei a Enzo Cilenti.

Príbeh Hry o tróny sa odohráva vo fiktívnom svete Siedmich kráľovstiev na kontinentoch Západozem a Essos, kde v období podobnom stredoveku bojuje o Železný trón niekoľko urodzených rodín. Blíži sa však zima, ktorá môže trvať dlhé roky.

Dej sa začína v čase, keď sa za slabo stráženou severnou Stenou aktivizuje armáda nekorunovaného kráľa Mancea Raydera a tiež desiví Bieli chodci. Za morom zas krásna Daenerys Targaryen túži po tróne, ktorý jej rodine patril dlhé roky a na dosiahnutie svojho cieľa má nebezpečnú zbraň – tri draky. Piatu sezónu seriálu uvedú v roku 2015.

debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #piata séria #noví účinkujúci

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...