Šok v brazílskej Pošte pre teba! Manželia po rokoch zistili, že sú súrodenci

Brazílski manželia po desiatich rokoch spolužitia zistili, že sú súrodenci.

10.08.2014 00:00
Ilustračné foto. Manželia v Brazílii po rokoch... Foto:
Ilustračné foto. Manželia v Brazílii po rokoch zistili, že sú súrodenci.
debata

Vedeli, že matka ich v detstve odložila, ale netušili, že ju majú spoločnú. K šokujúcemu odhaleniu dospeli vďaka rozhlasovému programu, ktorý je obdobou televíznej Pošty pre teba. Tridsaťdeväťročná Adriana a tridsaťsedemročný Leandro spolu desať rokov žili v normálnom manželstve, pred šiestimi rokmi sa im narodila dcéra, informoval nemecký denník Die Welt.

Obaja mali podobný osud. Jeho matka odložila v ôsmich rokoch, ju už ako ročné dievčatko. Kým Leandra sa ujala nevlastná matka, Adriana vyrastala u svojho skutočného otca. Dvojica zo Sao Paula sa roky pokúšala každý svoju matku vyhľadať. Vedeli, že sa v oboch prípadoch volá Mária, čo im ale neprišlo podozrivé, pretože ide o úplne bežné meno. Na skutočne horúcu stopu ale nikdy nenarazili. Jedného dňa však Adriana vypátraním matky poverila rozhlasovú stanicu Rádio Globo a jej reláciu, ktorá vyhľadáva stratených príbuzných.

Adriana tak prvýkrát dostala šancu porozprávať sa s vlastnou matkou – aj keď len po telefóne. To samo o sebe by k poriadnemu citovému rozrušeniu bohato stačilo, ale skutočný šok prišiel až na záver rozhovoru. Matka sa dcére priznala, že sa zriekla ešte jedného dieťaťa menom Leandro. „To je môj manžel,“ vyhŕkla zaskočená Adriana.

Manželia sa ale z neuveriteľnej novinky spamätali a chcú naďalej zostať spolu ako muž a žena. „Rozdeliť nás môže len smrť,“ povedala Adriana britskému denníku Mirror. Boh to tak vraj chcel.

Medzi blízkymi príbuznými často vzniká jav nazývaný odborne genetická sexuálna príťažlivosť. Vzniká napríklad medzi súrodencami, ktorí boli od seba v kritickej fáze vývoja v detstve oddelení a znovu sa spoznali až v dospelosti.

debata chyba
Viac na túto tému: #Brazília #šok #manželia #Pošta pre teba #súrodenci #odložené deti

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...