O Pociskovej milenca bude bojovať Norisová

Okolo herca Mila Kráľa sa točia krásne ženy stále. V novom seriáli televízie JOJ to bude Soňa Norisová.

16.08.2014 08:00
Soňa Norisová a Milo Kráľ Foto:
Soňa Norisová a Milo Kráľ v seriáli Doktorka Ema.
debata

Herec Milo Kráľ miešal karty v Búrlivom víne, kde z neho scenáristi urobili partnera Nely Pociskovej. Ich vzťah prešiel niekoľkými pádmi a či napokon skončia spolu, je otázne. A podobne zložitý vzťah hercovi „ušili“ aj v seriáli televízie JOJ Doktorka Ema, kde bude partnerom hlavnej hrdinky v podaní Soni Norisovej.

Ako psychologička Ema sa Norisová stará o duše svojich pacientov. Pomáha im riešiť ich zložité vzťahy a na ten jej už nezostáva toľko času, ako by si predstavovala. A tak sa pred ňou objavuje jeden problém za druhým.

Soňa Norisová, Zuzana Kronerová a Natália... Foto: Marian Datko
Soňa Norisová, Zuzana Kronerová a Natália Germániová Soňa Norisová, Zuzana Kronerová a Natália Germániová v seriáli Doktorka Ema.

Pre sympatickú herečku to nie je prvý seriál z lekárskeho prostredia, pred troma rokmi si zahrala lekárku-záchranárku v seriáli Zlomok sekundy. Norisová sa navyše pred kamerou stretne aj so Zuzanou Kronerovou, ktorá hrá jej energickú matku Helu. Tá, na rozdiel od svojej dcéry, na všetko ide „od podlahy“ a vzťahy posudzuje zdravým sedliackym rozumom.

Soňa Norisová ako doktorka Ema.
Soňa Norisová Soňa Norisová ako doktorka Ema.

V novom seriáli Doktorka Ema sa objaví aj Zuzana Haasová ako šéfredaktorka ženského magazínu či mladá herečka Natália Germániová, ktorá stvárňuje Norisovej dospievajúcu dcéru Simonu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Soňa Norisová #Doktorka Ema

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....