Herečky z Priateľov znovu spolu! Takto si zopakovali svetoznáme úlohy

Americké herečky Jennifer Aniston, Courteney Cox a Lisa Kudrow si po prvý raz spoločne zopakovali úlohy, ktoré stvárnili v seriáli Priatelia (1994 - 2004).

29.08.2014 15:49
Jimmy Kimmel s herečkami zo seriálu Priatelia -... Foto:
Moderátor Jimmy Kimmel s herečkami zo seriálu Priatelia - zľava: Lida Kudrow, Jennifer Aniston a Courteney Cox.
debata

Stalo sa tak v televíznej relácii Jimmy Kimmel Live. Moderátor Jimmy Kimmel pripravil scénku ako prekvapenie pre Aniston, ktorá bola hostkou jeho večernej talkšou.

Kimmel počas rozhovoru s Aniston priznal, že bol vždy veľkým fanúšikom známeho sitkomu, v ktorom Aniston hrala Rachel Green. „Zbožňoval som ten seriál až tak, že som napísal fanúšikovský scenár jednej epizódy,“ pokračoval 46-ročný zabávač, ktorý zároveň vysvetlil, že v napísanej epizóde zastupuje Rossa Gellera (pôvodne ho stvárňoval David Schwimmer). Následne vyzval 45-ročnú herečku, aby si s ním scénku zahrala.

Okrem scenára však Kimmel pripravil aj repliku pôvodnej scény – do detailu presnú kópiu kuchyne z bytu Monicy Geller (v podaní Courteney Cox). „Jej vyrobenie ma stálo 80-tisíc dolárov,“ zažartoval Kimmel.

Po chvíli čítania scenára sa k Aniston a Kimmelovi pripojili aj spomínané Courteney Cox a predstaviteľka Phoebe Buffay, Lisa Kudrow. Vtipnú scénku napokon doplnila aj pieseň I'll Be There For You od The Rembrandts, ktorá bola úvodnou skladbou seriálu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Courteney Cox #moderátor #priatelia #Lisa Kudrow #Jimmy Kimmel

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...