Hilmerová o rutine: Naša práca je pestrá, to je výhoda herectva

Herečka Monika Hilmerová stihla popri účinkovaní v seriáli Búrlivé víno priviesť na svet svoje druhé dieťa a užiť si pár mesiacov materskej dovolenky. Ani vo štvrtej sérii však chýbať nebude.

09.09.2014 00:42
Herečka Monika Hilmerová s kolegom Marekom... Foto:
Herečka Monika Hilmerová s kolegom Marekom Majeským.
debata

Blondínka, ktorá si za rolu v markízackom seriáli vyslúžila v minulosti aj sošku OTO ako najlepšia herečka, nechýbala na minulotýždňovom stretnutí tvárí televízie s médiami. Z deja novej série vraj toho veľa prezradiť nesmie. „Ale určite sa diváci dočkajú veľa silných a zaujímavých scén,“ naznačila s úsmevom.

Hoci s Búrlivým vínom má zviazané svoje pracovné kroky už štvrtý rok, pocit rutiny vraj zatiaľ neprežívala. „Pocit rutiny záleží od individuálneho prístupu každého človeka a od toho, ako každý človek vníma svoju prácu,“ vyjadrila sa herečka.

„Naša herecká práca je veľmi pestrá – každý deň nakrúcame iné veci. O nejakej veľkej rutine sa nedá hovoriť. Idete do tých istých štúdií, ale stále hráte nové situácie, takže to nie je ako keď niekto robí monotónnu činnosť. To je výhoda herectva, že hoci hráte aj v dlhodobejšom seriáli, k rutine až tak nedochádza,“ pokračovala Hilmerová. „I keď, samozrejme, ak je toho veľa a človek je vyčerpaný, ťažšie dáva do práce maximum energie. Ale patrí to k životu. Sú aj také dni a sú aj onaké. Sama to nepociťujem,“ doplnila blondínka, ktorá je stále členkou súboru činohry SND.

Herec Ady Hajdu vybozkával kolegyňu Zuzanu...
Herečka Eva Matejková a jej kolega František...
+15Reportér a moderátor Patrik Herman (v strede) v...

Na dosky sa vraj zatiaľ v plnom nasadení vrátiť neplánuje. Dôvodom je starostlivosť o dve ratolesti – dcérku Zaru a syna Leona. „Nakrúcanie seriálu sa odohráva v priebehu dňa, môžem sa dohodnúť s televíziou na čase, kedy nakrúcame a snažím sa to prispôsobiť tomu, aby som stíhala aj starostlivosť o deti. Leonko je ešte malý, má rok a tri mesiace. Ešte to necítim tak, že by som bola schopná od neho po večeroch odchádzať, byť do poljedenástej večer v divadle a nebyť pri ňom, keď zaspáva. Ani by som ešte nevládala tak dlho pracovať. Ešte to nejaký čas potrvá,“ vysvetlila herečka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #herectvo #búrlivé víno #Monika Hilmerová #rutina

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...