Adela Banášová: Mala som pocit, že veľké šou mi už nič nedávali

Moderátorku Adelu Banášovú si diváci pamätajú z veľkých televíznych šou ako Superstar či Let's Dance. Dnes sa radšej posadí do kresla, aby sa mohla zhovárať s hosťami v SND alebo rozhlasovom štúdiu.

17.09.2014 00:00
Adela Banášová Foto:
Moderátorka Adela Banášová v obchodíku Krása vesmírna.
debata

Práve na vlnách Rádia Slovensko má Banášová nový program Spojky, ktorý sa vysiela každú druhú nedeľu predpoludním. „Nie som úplne zástancom toho, že treba robiť stále niečo nové a iné. Aj sama ako poslucháč mám rada príjemné rozhovory s ľuďmi, ktorí sú zaujímaví a je to podľa možností trošku s nadhľadom a vtipné. Robím to, čo sama rada počúvam a taká by mala byť aj moja talkšou,“ prezradila pre Pravda.sk blondínka, ktorá sa bude striedať s hostiteľmi Milanom Lasicom a Pavlom Danišovičom.

„Oni majú reláciu Dvojbodky a budeme hľadať nejaké veci, momenty, prieniky, ktoré majú ľudia spoločné s hosťom. Koľkokrát si hovorím, že je tam niekto, kto sa venuje niečomu zaujímavému, prípadne je veľmi známy, alebo inak výnimočný a máme pocit, že nemáme s ním nič spoločné, lebo je tak príliš vzdialený v inom svete. Budeme hľadať to, čo ľudia spoločné mať môžu,“ skonštatovala Banášová.

Hoci si uvedomuje, že programy ako Superstar jej otvorili dvere, dnes si už netrúfa odhadnúť, či by prijala ponuku do veľkej šou. „Bolo mi dobre, keď som robila aj veľké komerčné Superstar, len som časom mala pocit, že mne osobne to nič nedávalo,“ vysvetlila. „Netvrdím, že sú to zlé relácie. Veď mi otvorili dvere a so všetkou vďakou a pokorou to viem,“ pokračovala moderátorka. Teraz si však oveľa viac užíva formáty, aké jej ponúkli práve v Slovenskom rozhlase či na doskách SND (talk-šou Trochu inak).

Na otázku, či má pocit, že z komerčnej sféry sa preniesla do priam intelektuálne ladených foriem, však odvetila, že sama to tak nevníma. „To, ako sa rozprávam s hosťami, je ten istý spôsob, ako som sa rozprávala s finalistami Superstar. Len bola iná téma, iný priestor, iný čas a iné podmienky,“ uzavrela Banášová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Adela Banášová #talkšou #Spojky #intelektuál #komercia

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...