Nahé randenie na obrazovkách diváci milujú! Dočkajú sa druhej série

Pilotný diel reality šou Nahé rande na televíznej stanici VH1 vyvolal rozruch a priniesol aj množstvo kritických reakcií. A tiež divákov.

16.09.2014 15:25
Záber z televíznej reality šou Dating Naked.  Foto:
Záber z televíznej reality šou Dating Naked.
debata

Dôkazom úspechu formátu Dating Naked je aj fakt, že zástupcovia televízie potvrdili Ďalšie časti. Prvú epizódu Dating Naked videlo takmer miliónov divákov a každá ďalšia časť mala v priemere sledovanosť 800_tisíc divákov. Budúci rok v lete by sa teda mali diváci VH1 dočkať novej série.

Tá prvá pritom priniesla skutočne bizarný pohľad na randenie dvoch ľudí pred kamerami. Hoci podobné programy o zoznamovaní sa a sledovaní potenciálnych párikov pri rozličných aktivitách nie sú ničím nové, VH1 vniesla do programu nový prvok práve v podobe nahoty.

Všetci hlavní protagonisti tak boli pred kamerami celkom nahí, vzhľadom na prístupnosť však boli ich partie dodatočne rozmazané na televíznom zázname. Napriek tomu priniesla šou pikantné momenty – napríklad, keď sa jeden z mužov na romantickej večeri musel potýkať s nečakanou erekciou či keď účastníčku masíroval jej partner bahnom pred obrazovkami.

Šesť párov, ktoré sa predstavili pred kamerami, pokračovalo spolu vo vzťahu aj po skončení nakrúcania a jeden z nich sa dokonca plánuje vziať. Televízia pripravuje k nemu špeciál Dating Naked: Wedding.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #diváci #Dating Naked

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....