Tyler James Williams mieri do hororového seriálu

Herec by sa mal predstaviť v seriáli Walking Dead ako Noah. Bližšie informácie o tejto postave však zatiaľ nie sú známe.

26.09.2014 04:00
Herec Tyler James Williams Foto: ,
Herec Tyler James Williams.
debata

Americký herec a rapper Tyler James Williams si zahrá v hororovom seriáli Walking Dead (2010). Informoval o tom magazín The Hollywood Reporter, podľa ktorého by sa mal 21-ročný umelec predstaviť ako Noah. Televízny projekt vzniká podľa rovnomenného komiksu Roberta Kirkmana. Keďže v predlohe nikto menom Noah nie je, bližšie informácie o tejto postave zatiaľ nie sú známe. Tvorcovia projektu taktiež neprezradili, či sa herec objaví iba v jednej alebo vo viacerých epizódach.

Seriál sa zameriava na následky apokalypsy, ktorá zmenila ľudí na zombie. V centre príbehu je skupina jednotlivcov, ktorí nešťastie prežili. Na čele s bývalým policajným dôstojníkom Rickom Grimesom cestujú naprieč USA a hľadajú si nový domov, v ktorom by ich neohrozovali zombie. Čím je ich situácia bezútešnejšia, tým viac ich vôľa prežiť núti robiť takmer čokoľvek.

Spomínaného Ricka Grimesa stvárňuje Andrew Lincoln. Okrem neho v seriáli účinkujú napríklad aj Steven Yeun, Chandler Riggs, Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan či Emily Kinney. V novej sérii, ktorú by mala televízia AMC uviesť 12. októbra, sa predstavia aj Andrew J. West, Alanna Masterson a Christian Serratos.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tyler James Williams #Walking Dead

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...