Komiksoví fanúšikovia môžu jasať. Táto sexica je ďalšou posilou!

Americká herečka Lyndsy Fonseca si zahrá v pripravovanom seriáli Marvel's Agent Carter. Informovala o tom spoločnosť Marvel Entertainment.

27.10.2014 10:00
Lyndsy Fonseca Foto: ,
Herečka Lyndsy Fonseca ako Cheyanne na zábere z projektu Lifetime Original Movie Five,.
debata

Dvadsaťsedemročná rodáčka z Oaklandu by sa mala predstaviť v úlohe herečky Angie Martinelli, ktorá sa spriatelí s dôstojníčkou Peggy Carterovou. Hlavnú hrdinku stvárni Hayley Atwell, ktorá si Peggy zahrala aj vo filmoch Captain America: Prvý Avenger (2011), Captain America: Zimný vojak (2014) a seriáli Agenti S.H.I.E.L.D. (2013).

Po jej boku sa predstavia aj americký herec Chad Michael Murray, ktorého obsadili do úlohy agenta tajnej organizácie SSR (Strategic Scientific Reserve) Jacka Thompsona, a Enver Gjokaj, ktorý stelesní jeho kolegu, agenta Daniela Sousu. Okrem nich by sa v projekte mali objaviť napríklad aj Shea Whigham a James D'Arcy. Druhý menovaný by sa mal ukázať ako komorník Howarda Starka (otec Tonyho Starka, známeho aj ako Iron Man, pozn. SITA) Edwin Jarvis, z ktorého sa stane nečakaný spojenec Peggy Carter.

Herečka Lyndsy Fonseca na premiére seriálu Five... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Lyndsy Fonseca Herečka Lyndsy Fonseca na premiére seriálu Five v New Yorku.

Televízny projekt Marvel's Agent Carter bude spinoffom príbehov Kapitána Ameriku. Odohrávať by sa mal v roku 1946, v čase, keď Peggy smúti nad stratou Stevea Rogersa, známeho ako Kapitán Amerika, a zároveň ju po návrate mužov z bojov v druhej svetovej vojne začnú v armáde prehliadať.

S agentmi Thompsonom a Sousom sa stretne, keď príjme prácu pre SSR v New Yorku. Popri administratíve však zároveň vyráža na tajné misie pre Howarda Starka, ktorého by si mal rovnako ako v snímke Captain America: Prvý Avenger zahrať Dominic Cooper. Novinku by mali v USA začať vysielať v roku 2015.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #nová rola #Lyndesy Fonseca #Marvel´s Agent Carter

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....