Hororová šanca! Neil Patrick Harris s manželom idú do seriálového hitu

Americký herec, spevák, režisér a producent Neil Patrick Harris a jeho manžel, herec a kuchár David Burtka sa predstavia v štvrtej sezóne seriálu American Horror Story.

01.11.2014 10:24
Neil Patrick Harris a David Burtka Foto: ,
Herec Neil Patrick Harris (vpravo) so svojím životným partnerom Davidom Burtka.
debata

Informoval o tom portál TV Line, ktorý uviedol, že 41-ročný rodák z mesta Albuquerque v Novom Mexiku sa ukáže v 11. a 12. epizóde ako obchodník – chameleón. O dva roky mladší Burtka si zahrá v poslednej, trinástej časti. Objaviť by sa mal v príbehu s Jessicou Lange.

Nová sezóna American Horror Story s podtitulom Freak Show divákom a diváčkam približuje udalosti, ktoré sa odohrávajú v roku 1952. Spomínaná Lange stvárňuje Elsu Mars, ktorá riadi floridské obludárium. V tom účinkujú umelci a umelkyne, ktorých našla v nemocniciach a väzniciach. Štvrtú sezónu hororového seriálu, v ktorom hrajú aj Kathy Bates, Angela Bassett, Frances Conroy, Denis O'Hare, Evan Peters, Matt Bomer alebo John Carroll Lynch, premiérovala televízia FX 8. októbra. Tvorcovia do seriálu obsadili aj najnižšiu ženu sveta, Indku Jyoti Amge.

Hororový seriál American Horror Story prinášajú na obrazovky americkej televízie FX scenáristi Ryan Murphy a Brad Falchuk. Každá sezóna pritom rozpráva iný samostatný príbeh. Seriál si od svojho uvedenia v roku 2011 pripísal na konto dve nominácie na Zlatý glóbus v kategóriách Najlepší dramatický seriál a Najlepší miniseriál alebo televízny film. Ďalšie tri nominácie si vyslúžila Jessica Lange, pričom hneď prvú z nich sa jej v roku 2012 podarilo premeniť na sošku. Seriál má tiež na konte osem cien Primetime Emmy.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Neil Patrick Harris #David Burtka #American Horror Story

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...