Kolesárová sa výzvy nezľakne: Vášnivá sex-scéna s českou kolegyňou!

V nedeľu mal na obrazovke káblovej televízie HBO premiéru nový seriál Až po uši. Jednu z úloh v ňom stvárnila aj slovenská herečka Jana Kolesárová.

04.11.2014 16:00
Herečka Jana Kolesárová na zábere zo seriálu Až... Foto:
Herečka Jana Kolesárová na zábere zo seriálu Až po uši.
debata

Príťažlivá brunetka, ktorú si diváci môžu pamätať aj z projektu Panelák či Sanitka 2, si zahrala lesbickú masérku Lindu a hneď v prvej epizóde jej tvorcovia pripravili šteklivú scénu s celkom nahou milenkou.

Tá však rozhodne nebude posledná. Kolesárová, ktorá väčšiu časť roka trávi v USA, si strihla vášnivý moment aj s kolegyňou Jitkou Čvančarovou. „Obe sme mali na začiatku strach, báli sme sa, aby naša interpretácia bola uveriteľná. Ale potom sme hodili obavy za hlavu a povedali si, že necháme naše postavy žiť. Myslím si, že to fungovalo,“ uviedla ešte koncom októbra pre denník Aha! Čvančarová.

Pre Kolesárovú bola rola masérky Lindy výzvou. „Asi všetci herci majú skrytú túžbu vyskúšať si neprebádané oblasti. Aj ja si rada vyskúšam neznáme zóny. Baví ma to. Nemám žiadne predsudky vo vzťahových veciach, naopak! Zároveň však pripúšťam, že nie pre každú herečku by táto rola bola zaujímavá. Je to príbeh kontroverzných vzťahov, ktoré i život bežne ponúka, ale nehovorí sa o tom,“ vysvetlila Jana Kolesárová v rozhovore pre Pravdu.

Herečka Jana Kolesárová (vpravo) na zábere s... Foto: HBO
Herečka Jana Kolesárová na zábere zo seriálu Až po uši. Herečka Jana Kolesárová (vpravo) na zábere s Jitkou Čvančarovou v seriáli Až po uši. Dvojica spolu absolvovala vášnivú milostnú scénu.

Ako sa so spomenutou rolou vyrovnala, môžu diváci sledovať každý týždeň v nedeľu, keď HBO vysiela premiéru novej epizódy. Okrem spomenutých dám stvárnili hlavné úlohy v seriáli pod režisérskym vedením Jana Hřebejka herečky Anna Geislerová, Anna Polívková, Lenka Krobotová a herci Hyněk Čermák či Jiří Havelka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výzva #Jitka Čvančarová #Jana Kolesárová #Až po uši #lesbické scény #masérka

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...