Blond útok na obrazovky, Kidman a Witherspoon mieria do seriálu

Hollywoodske hviezdy sa predstavia v seriáli Big Little Lies, ktorý nakrútia podľa rovnomennej knihy spisovateľky Liane Moriarty.

27.11.2014 16:00
Nicole Kidman Foto:
Herečka Nicole Kidman otvorila 17. ročník filmového festivalu v Šanghaji.
debata

Americká herečka Reese Witherspoon a jej austrálska kolegyňa Nicole Kidman si zahrajú v pripravovanom seriáli Big Little Lies. Ten nakrútia podľa rovnomenného bestselleru austrálskej spisovateľky Liane Moriarty. Obe herečky sa ujmú aj úloh výkonných producentiek, o scenár sa postará David E. Kelley, známy napríklad prácou na seriáloch ako Ally McBealová (1997 – 2002) alebo Bostonské zločiny (2004 – 2008).

Príbeh románu Big Little Lies sa sústredí na trojicu matiek detí v predškolskom veku, ktorých zdanlivo bezchybné životy naruší záhadná vražda. Tretiu hlavnú postavu však zatiaľ tvorcovia neobsadili. Zatiaľ nie je známe ani to, ktorý americký vysielateľ nový seriál prinesie na televízne obrazovky. Ponúknuť by im ho mali v blízkej dobe. Projekt by mal pritom vzniknúť ako „limitovaná séria“, no s možnosťou, že v prípade záujmu divákov a diváčok, nakrútia pokračovanie.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Reese Witherspoon #Nicole Kidman #Big Little Lies

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...