Krásna Marcinková krstila Tajné životy, Šarköziovú mnohí nespoznali

Od prvého januára budúceho roka začne verejnoprávna televízia s vysielaním nového pôvodného dramatického seriálu Tajné životy. Jeho hrdinovia, ale najmä hrdinky ho predstavili v stredu večer.

18.12.2014 15:00
debata (7)
Herečka Gabriela Marcinková na predstavení... Foto: RTVS
Gabriela Marcinková Herečka Gabriela Marcinková na predstavení nového seriálu Tajné životy z dielne RTVS.

Priestory kaviarne Divadla Nová scéna zastrešili uprostred posledného týždňa pred príchodom Vianoc nový projekt z dielne RTVS. Tajné životy si dramatickým seriálom, ktorý približuje osudy žien hľadajúcich nové životné začiatky za múrmi azylového domu.

Takýto scenár si vyžaduje silné a výrazné herecké osobnosti – v RTVS ich získali v podaní herečiek ako Anka Šišková, Szidi Tobias či Judita Hansman. Diváci sa určite radi stretnú aj s talentovanými zástupkyňami mladšej generácie Gabrielou Marcinkovou a Kristínou Farkašovou. Nováčikom na seriálovej pôde bude Vanessa Šarköziová – dcéra známeho hudobného páru Silvie a Ernesta Šarköziovcov z formácie Cigánski diabli.

Herečka Gabriela Marcinková na predstavení...
 Generálny riaditeľ RTVS Václav Mika a tím...
+3Väčšiu príležitosť pred kamerou dostala aj...

Väčšina spomenutých dám sa v stredu večer aj osobne stretla na slávnostnom krste nového 13-dielneho projektu. Hoci ich osudy pred kamerami nevyvolávajú často úsmev na tvári, v civili boli herečky spokojné a usmiate. Najmä spomenutá Marcinková pútala pozornosť svojím nežným dievčenským pôvabom. Mnohých tiež prekvapilo, aká mladá dáma vyrástla z niekdajšej detskej televíznej hviezdičky Šarköziovej.

zväčšiť Generálny riaditeľ RTVS Václav Mika a tím... Foto: RTVS
Václav Mika Generálny riaditeľ RTVS Václav Mika a tím tvorcov pokrstili v stredu večer v kaviarni Divadla Nová scéna trinásťdielny seriál Tajné životy.

Tajné životy vznikali 82 dní pod vedením režiséra Jána Sebechlebského. Nakrúcalo sa prevažne v exteriéroch, ale aj na Najvyššom súde, na súde v Rači či v kolónii, kde žijú najnižšie sociálne vrstvy. Autorkami námetu a scenára sú Biba Bohinská a Naďa Clontz. Ústrednú pieseň Chce sa mi plakať, chce sa mi smiať naspievala Sima Martausová, o hudbu pre seriál sa postaral bývalý člen skupiny Nightwork, herec a hudobník Jan Maxián.

Po boku ženských predstaviteliek si v seriáli zahrajú napríklad aj Vladimír Kobielsky, Peter Kočiš či František Kovár a ďalší.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #krst #seriál #RTVS #Gabriela Marcinková #Tajné životy

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...