Sadistický boháč dostane novú podobu - Pitta nahradí Anderson

Americký herec Michael Pitt už nebude účinkovať v seriáli Hannibal (2013), kde stvárňoval sadistického boháča Masona Vergera.

21.12.2014 13:26
Michael Pitt Foto:
Herec Michael Pitt na zábere z filmového festivalu v Karlových Varoch.
debata

Informoval o tom portál TV Line, podľa ktorého sa 33-ročný rodák z West Orange v New Jersey rozhodol projekt opustiť z vlastnej vôle. V pripravovanej tretej sérii ho v tejto úlohe vystrieda 32-ročný anglický herec a spevák Joe Anderson.

Správy o tom, že Pitt už nebude ďalej stvárňovať Vergera, potvrdil aj samotný Anderson, keď prostredníctvom služby Instagram zverejnil svoju fotografiu v maske spomínanej postavy. Novú sezónu by mali začať vysielať na budúci rok.

V najnovšom spracovaní príbehov z pera Thomasa Harrisa spolupracuje kanibal a sériový vrah Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen) ako uznávaný psychiater priamo s FBI. Jeho úlohou je pomáhať špeciálnemu agentovi Willovi Grahamovi (Hugh Dancy), ktorý sa dokáže vcítiť do myslí sériových vrahov a následne intuitívne rekonštruovať ich zvrátené myšlienky a postupy.

Táto schopnosť ho však fyzicky a najmä psychicky vyčerpáva, preto sa jeho šéf Jack Crawford (Laurence Fishburne) rozhodne najať uznávaného psychiatra, ktorý sa má starať o Willovo psychické zdravie. Doktor Lecter však vie o duševných pochodoch zločincov viac, ako ktokoľvek tuší.

debata chyba
Viac na túto tému: #Hannibal #Michael Pitt #nový hrdina #Joe Anderson

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...