Zajačik o nakrúcaní sex-scény s Lopezovou: Bol som strašne nervózny!

Po slávnostnom večere Zlatých glóbusov sa začalo špekulovať o tom, že speváčka Jennifer Lopez má nového zajačika. Mala zbaliť kolegu Ryana Guzmana.

23.01.2015 00:00
Ryan Guzman a jeho kolegyňa Jennifer Lopez Foto: ,
Herec Ryan Guzman a jeho kolegyňa Jennifer Lopez na vyhlásení cien Zlatý glóbus.
debata

Herec, s ktorým si zahrala slávna latino hviezda v novom filme Boy next door, je od nej mladší o osemnásť rokov – to by však asi nikoho neprekvapilo. Lopez už randila aj s mladšími mužmi. Ani jeden z dvojice však vzťah nepotvrdil. Isté je len jedno – v intímnych partnerských chvíľach ich uvidia diváci v kinách.

Guzmán sa v internetovom rozhovore priznal, že z erotickej scény so slávnou divou bol poriadne nervózny. „V pôvodnom scenári nebolo napísané nič konkrétne. Bola tam akurát veta ‚intímna scéna‘ alebo ‚sex scéna‘ – vlastne si to už ani nepamätám. Nevnímal som to ako niečo, čo by ma zaujímalo,“ vysvetlil pre program o filmových novinkách The Wrap.

Potom však pár dní pred natáčaním spomenutej scény dostal scenár s presným popisom toho, čo bude pred kamerou robiť a to ho poriadne zaskočilo. „Stojíte tam celkom nahý, pred celým štábom, režisérom, pred Jennifer. Musel som jej povedať, že som fakt nervózny a že to nechcem pokaziť. Bola to práve ona, kto ma začal upokojovať a vysvetľovať mi, aby som to bral ako dôležitú súčasť filmu,“ dodal Guzman k role mladého študenta, s ktorým si začne hlavná hrdinka, rozvádzajúca sa učiteľka v podaní Lopezovej.

Výsledkom však nie je príjemná romanca, ale posadnutosť mladíka jeho „učiteľkou lásky“, ktorá sa pre hlavnú hrdinku stáva skutočným nebezpečenstvom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #nakrúcanie #nervozita #sex-scéna #Ryan Guzman

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...