Zachary Quinto odmietol návrat do role, ktorá mu priniesla slávu

Americký herec Zachary Quinto si nezahrá v pripravovanej minisérii Heroes Reborn, ktorá má nadviazať na americký dramatický sci-fi seriál Hrdinovia (2006 - 2010).

27.01.2015 00:00
Herec Zachary Quinto. Foto: ,
Herec Zachary Quinto.
debata

V ňom Quinto stvárnil zloducha Sylara. Tridsaťsedemročný rodák z Pittsburghu to na filmovom festivale Sundance uviedol pre portál BuzzFeed.

„Nie, v tom projekte sa neobjavím. Rozprával som sa o tom s jeho tvorcami. Keď sa rozhodli, že do toho pôjdu, oslovil ma Tim Kring. Bola to úžasná skúsenosť – miloval som tú prácu, zbožňoval som tých ľudí… Cítil som však, že sa tam už nechcem vrátiť. Som nadšený, že sa do toho pustili a že sa tam opäť objaví Jack Coleman. Viem, že do jednej z úloh už obsadili Zacharyho Levia, čo je skvelé. Je úžasné byť súčasťou toho projektu. Mal som však pocit, že sa už potrebujem realizovať niekde inde,“ prezradil.

Tvorcovia seriálu, ktorý by mal pozostávať z trinástich epizód, už stihli predstaviť teaser. O čo presne v pokračovaní seriálu pôjde, však zatiaľ neprezradili. V pôvodnej zostave si okrem Quinta a Colemana zahrali napríklad Hayden Panettiere, Ali Larter, Masi Oka či Milo Ventimiglia. Zatiaľ nie je známe, či sa v novom projekte objaví ešte niekto z nich.

Seriál, ktorý vysielali v rokoch 2006 až 2010 zobrazoval príbehy zdanlivo náhodnej skupiny jednotlivcov po celom svete. Každý z nich začal u seba objavovať zvláštne schopnosti. Aj keď bola väčšina z nich najprv poriadne vystrašená, postupne sa s nimi učila zaobchádzať a objavovala ich hranice. Nakoniec sa ukázalo aj to, že nič nebola náhoda, a že všetko má nejaký vyšší zmysel.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #rola #odmietnutie #Heroes Reborn #Zachary Quinto

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...