Mórová bude opäť tancovať pred kamerami. Aby plnila sny

Slovenskú herečku Dianu Mórovú oslovili, aby sa zúčastnila na novej televíznej tanečnej súťaže.

29.01.2015 17:46
Diana Mórová Foto:
Herečka Diana Mórová.
debata

„Zavolali mi z Joj-ky, bude sa to volať Vytancuj si svoj sen. Ja som pôvodne do tanečnej súťaže nechcela ísť, ale táto je taká trošku iná, že pomáhate tomu, s kým tancujete, vlastne vytancovať si svoj sen, peniaze, aby si splnili, po čom túžia,“ prezradila 44-ročná Bratislavčanka. „Ešte je to v zárodku, ale má to odštartovať už v marci, takže už sa na tom asi pilne pracuje,“ priblížila.

Obľúbená herečka si podľa vlastných slov vždy rada zatancuje na dobrú hudbu. „Tanec je úžasná vec a ja si myslím, že keď aj človek počuje dobrú hudbu, tak vždy dostane náladu,“ poznamenala. „Ja osobne preferujem funky, Georgea Michaela, Princa, Robina Thicka, ale aj slovenských. Mám strašne rada aj Daru Rolins alebo Dominiku Mirgovú, tá má krásny hlas a je veľmi šikovná,“ podotkla.

„Kebyže nie som herečka, určite by som chcela byť speváčka. Nemám však taký dobrý hlasový fond, spievam si zatiaľ len v kúpeľni alebo v aute,“ dodala na záver členka SND, ktorá v minulosti účinkovala a napokon aj zvíťazila v tanečnej súťaži Showdance.

debata chyba
Viac na túto tému: #Diana Mórová #účinkovanie #tanečná súťaž

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...