Krásna Keira Knightley oslavuje 30-ku. Takto menila vzhľad rokmi

Britská herečka Keira Knightley, ktorá 26. marca oslávi 30. narodeniny, na seba prvýkrát upozornila filmom Blafuj ako Beckham a jednu z hlavných rolí si zahrala aj v trilógii o pirátoch z Karibiku.

26.03.2015 16:16
debata
Rok 2003: Herečka Keira Knightley na filmovej... Foto: SHUTTERSTOCK
Rok 2003: Herečka Keira Knightley. Rok 2003: Herečka Keira Knightley na filmovej premiére Pirátov z Karibiku.

Diváci ocenili aj jej výkony v snímkach Kráľ Artuš, Vojvodkyňa, Pokánie, Láska nebeská či Anna Karenina. Za hlavnú úlohu v romanci Pýcha a predsudok bola Knightley nominovaná na Oscara. V hre o prestížnu sošku bola aj tento rok – za výkon vo vedľajšej úlohe vo filme Kód Enigmy.

Rok 1998: Herečka Keira Knightley v jednej zo...
Rok 2003: Herečka Keira Knightley na filmovej...
+15Rok 2003: Herečka Keira Knightley na zábere z...

Herečka pochádza z umeleckej rodiny. Jej otec je dramatik, matka herečka. Neprekvapí preto, že Keira chcela tiež stáť na doskách, ktoré znamenajú svet. Spočiatku jej v tom bránila vrodená dyslexia, tú sa jej však podarilo prekonať a už v detstve získala svoje prvé role.

V roku 1999 si zahrala v hollywoodskom trháku Star Wars: Epizóda I – Skrytá hrozba, bohužiaľ však len dvojníčku Natalie Portmanovej. V posledných rokoch je už Knightley zvyknutá byť tou hlavnou hviezdou, a to nielen vo filme, darí sa jej aj ako reklamnej tvári odevného domu Chanel.

Rok 2015: Herečka Keira Knightley a jej manžel... Foto: SITA/AP, Jonathan Short
Rok 2015: Herečka Keira Knightley Rok 2015: Herečka Keira Knightley a jej manžel James Righton na jednej z párty pred vyhlásením Oscarov.

Od roku 2013 je vydatá za hudobníka z britskej rockovej skupiny The Klaxons Jamesa Rightona, s ktorým momentálne očakáva prvého potomka. Kvôli svojej veľmi štíhlej postave čelila Knightley opakovane podozreniam, že trpí poruchou príjmu potravy. Sama však tieto tvrdenia vždy popierala.

debata chyba
Viac na túto tému: #oslava #jubileum #Keira Knightley #ako sa menila #tridsať

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...