Duel hviezd, aký ste nevideli: Jedna polonahá na guli, druhá legendou!

Nový zábavný formát televízneho kanála Spike TV predstavuje hviezdy v polohe, akú by ste často vôbec nečakali.

10.04.2015 14:45
Anne Hathaway Foto:
Herečka Anne Hathaway na demoličnej guli.
debata

Zábavná šou, ktorou sprevádza známy raper a príležitostný herec LL Cool J, je súbojom dvoch pozvaných hviezd, ktoré sa predstavujú v hudobných číslach. Spev sa nekoná, pozvaní hostia len otvátrajú ústa na playback. Ak si však hovoríte, čo je na tom za umenie, možno budete prekvapení, keď si pozriete video nasledujúcej dvojice.

Herečky Anne Hathaway a Emily Blunt sa zišli v spoločnej epizóde, aby si pomerali sily v tom, ktorá dokáže viac rozpáliť publikum. A dopadlo to nerozhodne. Obe boli totiž vynikajúce.

Blunt účinkovala ako prvá a pripravila si skladbu Piece of my heart od Janis Joplinovej. Na pódiu sa objavila v masívnom kožuchu a s farebnými okuliarmi, ktorými bola spevácka legenda povestná. A pritom neskončila. Jej vystúpenie sprevádzali tanečníci aj záplava balónov.

Potom prišla na rad držiteľka Oscara Anne Hathaway a siahla po súčasnejšom kúsku – skladbe Wrecking Ball od Miley Cyrusovej. Po prekvapivom striptíze na pódiu prišlo ešte väčšie prekvapenie, keď sa v stredu javiska objavila demoličná guľa. Presne ako vo videoklipe k spomenutému hitu. A Hathaway na ňu skočila a otvárala ústa ďalej. Nuž, musel to byť zážitok, veď pozrite sami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emily Blunt #Anne Hathaway #playback #súboj

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...