Spoznáte ju? Hermiona oslavuje 25 rokov, takto sa menila vekom

Roztomilé dievčatko, ktoré bolo vďaka účinkovaniu v jednej z najslávnejších filmových ság hrdinom mnohých rovesníčok, vyrástlo. Herečka Emma Watson oslavuje 25!.

15.04.2015 00:00
debata (2)
Rok 2001: Herečka Emma Watson prichádza na... Foto: SHUTTERSTOCK
Rok 2001: Herečka Emma Watson Rok 2001: Herečka Emma Watson prichádza na premiéru prvého filmu zo série o Harrym Potterovi - Harry Potter a kameň mudrcov.

Narodila sa 15. apríla 1990 v Paríži. Po rozvode rodičov sa presťahovala ako päťročná do Oxfordu, kde aj strávila detstvo. Ako sa však už o pár rokov ukázalo, nemalo to byť klasické detstvo bežného britského dievčaťa.

Mladučkú Emmu vybrali do role čarodejníckej učnice a jednej z verných kamarátok Harryho Pottera – hrdinu obľúbených kníh z pery J.K Rowlingovej. Začala nakrúcať ako deväťročná, pričom premiéru prvého dielu s názvom Harry Potter a kameň mudrcov absolvovala ako jedenásťročná.

Rok 2001: Herečka Emma Watson prichádza na...
Rok 2001: Rupert Grint so svojimi hereckými...
+15Rok 2002: Herečka Emma Watson na premiére filmu...

Nasledovalo nakrúcania ďalších dielov, pri ktorých Watson strávila veľkú časť detstva. Ako však naznačila v mnohých rozhovoroch, vďaka bohatosti detského kolektívu si často pripadala ako na dobrej dovolenke alebo v detskom tábore.

Aj kvôli nedostatku času, no tiež zmluve sa počas nakrúcania potterovskej ságy takmer nikde inde neobjavovala (s výnimkou pár televíznych výstupov), v roku 2008 však mohli diváci počuť jej hlas v rozprávke Príbeh o zúfalčekovi. V roku 2011, keď mal premiéru posledný film z potterovskej ságy, zároveň prišiel do distribúcie aj nezávislý film Môj týždeň s Marilyn.

Rok 2014: Herečka Emma Watson na vyhlásení... Foto: SHUTTERSTOCK
Rok 2014: Herečka Emma Watson Rok 2014: Herečka Emma Watson na vyhlásení Britannia Awards.

Watson v ňom stvárnila len menšiu úlohu, ale kritikov presvedčila. Nasledovali projekty ako Bling Ring, The Perks of being a wallflower či Toto je koniec!. Minulý rok ju mohli diváci vidieť v kinách vo veľkovýpravnej snímke Noe.

Mnohých fanúšikov tiež potešila správa, keď hviezda potvrdila, že stvárni hlavnú rolu v novej filmovej verzii klasického rozprávkového príbehu Kráska a zviera. Bude v ňom tiež spievať.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #Emma Watson #zmena #jubileum #vzhľad

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...