Finále šou Heidi Klum ukončila bombová hrozba, evakuovali tisíce ľudí!

Štvrtkové živé vysielanie finále nemeckej televíznej šou Germany's Next Topmodel (Nová topmodelka Nemecka) bolo kvôli hrozbe bombou predčasne ukončené.

15.05.2015 10:47
debata

Zhruba v polovici vysielania zatelefonovala do televízie neznáma žena, ktorá oznámila, že v hale je bomba. Krátko potom bol v šatni objavený podozrivý kufor, nálož v ňom ale nebola. Polovícia trhaviny nenašla ani v iných priestoroch športovej haly.

Napriek tomu hrozba bombovým výbuchom donútila príslušníkov polície, aby evakuovali divákov a tak halu v Mannheime, odkiaľ stanica ProSieben reláciu vysielala, muselo opustiť približne 10 000 divákov. Medzi nimi bola, samozrejme, aj tvár a producentka šou Heidi Klum, ktorá reláciu zastrešuje ako hlavná mentorka od jej začiatkov.

„Bohužiaľ, nemôžeme osláviť naše veľké finále tak, ako sme to plánovali,“ napísala 41-ročná bývalá topmodelka na svojej stránke na Facebooku. Aj televízia sa ospravedlnila divákom a uviedla na oficiálnej twitterovskej stránke, že živé vysielanie musí ukončiť. Víťazku vraj vyhlásia do pár dní – spôsob, akým to prebehne, však zatiaľ nie je jasný.

Na zásahu sa zúčastnilo viac ako 100 policajtov, ktorí so sebou mali dvoch psov vycvičených na hľadanie výbušnín. Prehliadka areálu trvala asi štyri hodiny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nemecko #bomba #šou #evakuácia #topmodelka #ProSieben

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....