Sestry Olsenové do Plného domu už nepôjdu

V novinke s názvom Fuller House sa opäť objavia Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin, Andrea Barber, John Stamos a Dave Coulier.

25.05.2015 02:00
Sestry - dizajnérky odevnej značky The Row -... Foto: ,
Sestry - dizajnérky odevnej značky The Row - Mary-Kate Olsen a Ashley Olsen.
debata

Americké herečky a módne návrhárky Mary-Kate a Ashley Olsen si nezahrajú v pripravovanom pokračovaní seriálu Plný dom (1987 – 1995). Informáciu potvrdil Robert L. Boyett, jeden z výkonných producentov projektu, ktorý dostal názov Fuller House. „Hoci Ashley a Mary-Kate nebudú súčasťou seriálu Fuller House, viem, ako veľa pre nich Plný dom znamená a stále ich považujeme za členky rodiny. Je úžasné sledovať, ako si budujú profesionálne kariéry a podporujem ich rozhodnutie zamerať sa na ich módne značky a iné obchodné aktivity. Cením si tiež ich podporu a priania všetkého dobrého seriálu Fuller House,“ vyjadril sa Boyett.

V novinke sa opäť objavia Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin, Andrea Barber, John Stamos a Dave Coulier. Tvorcovia rokujú aj s Bobom Sagetom a Lori Loughlin. Spoločnosť Netflix by mala seriál uviesť na budúci rok.

Dvadsaťosemročné Mary-Kate a Ashley Olsen odštartovali kariéru už ako batoľatá, keď si zahrali Michelle v spomínanom seriáli Plný dom. Účinkovali v mnohých filmoch stavaných na sestrách – dvojičkách. Okrem iného to boli snímky Na to treba dvoch (1995), Olsen Twins: Otecko z billboardu (1998), Olsen Twins: Prázdniny v Paríži (1999), Olsen Twins: Gólová výmena (1999), Olsen Twins: Sestry v akcii (2000), Olsen Twins: Vtedy v Ríme (2002), Olsen Twins: Výzva (2003) a ďalšie. Zahrali si tiež v seriáloch ako napríklad Dve z jedného cesta (1998–1999) či Tak málo času (2001–2002). Sestry sú po celý život pod drobnohľadom médií, ich štýl obliekania je buď chvália alebo ostro kritizujú. Organizácia Ľudia pre etické zaobchádzanie so zvieratami (People for the Ethical Treatment of Animals – PETA) ich viac ráz verejne odsúdila za nosenie zvieracej kože a kožušín. Napriek tomu sú úspešné ako módne návrhárky a ich kolekcie sa predávajú po celom svete.

debata chyba
Viac na túto tému: #Mary-Kate Olsen #Ashley Olsen #Plný dom

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...